Motivul pentru care Cristina Dorobantu NU mai prezintă Puterea dragostei, sezonul 5! Când va putea fi văzută la TV

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 22 nov 2022, 01:25

Cristina Mihaela nu va mai prezenta Puterea Dragostei, sezonul 5

Sursa: instagram Cristina Mihaela Dorobanțu

Cristina Dorobantu nu va mai prezenta Puterea Dragostei, sezonul 5, însă va rămâne în continuare în familia Kanal D. Ce emisiune va prezenta vedeta începând cu data de 1 martie?

Cristina Dorobanțu trece la un alt nivel din punct de vedere profesional, astfel că acum a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai prezintă emisiunea Puterea dragostei, sezonul 5. Cum televiziunea este marea ei pasiune, Cristina Dorobanțu nu a putut renunța la ea, astfel că ea este cea mai nouă prezentatoare Kanal D România. Unde o vor putea vedea telespectatorii?

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D 

Citeste si: Prima reacție a Cristinei Dorbanțu după ce a devenit prezentatorea Știrilor Kanal D! Cum a comentat Andreea Stravoiu noua poziție a vedetei TV

Cristina Dorobantu va fi prezentatoarea știrilor Kanal D, de la ora 07:00. În grila postului de televiziune va fi introdus un nou grupaj informativ, astfel încât telespectatorii Kanal D să își înceapă ziua cu cele mai relevante informații.

Astfel, începând cu data de 1 martie 2022, de luni până vineri, Știrile Kanal D vor fi difuzate și dimineața, mai exact de la ora 07:00. Cristina Dorobanțu va fi cea care se va afla la pupitrul știrilor. Împreună cu o echipă de corespondenți naționali și reporteri, aceasta va aduce cele mai relevante informații din toate colțurile țării, dar și materiale sau curiozități care merită dezbătute.

Sunt foarte emoționată să pășesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o așteptăm și la care visez de foarte mult timp și pentru care am muncit enorm. Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineață, să le ofer acele informații de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum și știri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toți să ne începem ziua și informați, și binedispuși.

  Vă mulțumesc pentru toată susținerea de până acum și vă invit să îmi fiți alături în continuare în această nouă călătorie, care sper să vă bucure și să vă facă ziua mai frumoasă și mai informată ”, a spus Cristina Dorobantu, noua prezentatoare a Știrilor Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cristina Mihaela a făcut anunțul. Ce se va întâmpla cu prezentatoarea TV după reality-show-ul Puterea Dragostei

Cine este Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare de la Kanal D?

Cristina Dorobanțu a făcut primii pași în familia Kanal D în momentul în care a participat la show-ul stilistic „Bravo, ai stil”. Ulterior, aceasta a intrat în lumea televiziunii și a fost, pe rând, realizator, prezentator al unei rubrici, co-prezentor, dar și prezentator al unor formate TV.

În ultima perioadă, aceasta a prezentat emisiunea Puterea Dragostei, iar acum este pregătită pentru o nouă provocare din punct de vedere profesional, ea fiind noua prezentatoare a Știrilor Kanal D de la ora 07:00. 

Citeste si: Unde s-a refugiat Cristina Mihaela după Finala Puterea Dragostei sezonul 4. Cu cine a petrecut Valentine's Day prezentatoarea TV

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.