Motivul pentru care Culiță Sterp a reușit să scape de dosar penal și de închisoare. Ce s-a întâmplat cu alcoolemia lui

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 nov 2022, 12:45

Motivul pentru care Culiță Sterp a reușit să scape de doar penal și de închisoare

Sursa: Instagram Culiță Sterp - colaj Kanal D

Culiță Sterp nu mai este închis, astfel că ancheta va continua cu el liber, în urma accidentului pe care l-a provocat în Cluj. Cântărețul a reușit să aibă alcoolemia sub nivelul de 0.8, dar iată cum a reușit.

Culiță Sterp a scăpat dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului deoarece nivelul lui de alcoolemie era exact la limita legală. 

Cum a reușit să scape Culiță Sterp de dosar penal și de închisoare 

Polițiștii ar fi putut solicita ca nivelul de alcool din sângele lui Culiță, la momentul accidentul, să fie calculat, dar nu s-a făcut această cerere din partea organelor de justiție.

Citește și: Ce au arătat testele antidrog în cazul lui Culiță Sterp. Precizările poliției cu privire la accidentul provocat în Cluj

Culiță Sterp a fost pedepsit cu o amendă contravențională de 1.885 de lei pentru depășirea limitei de viteză, fiind prins de radar cu o viteză de 96 km/h.

Artistul și-a ținut gluga pe cap pe tot parcursul audierilor și nu a oferit declarații.

Laura, tânăra cu care era Culiță în mașină, face primele declarații

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe Instagram, Laura a transmis un mesaj care a spart gura târgului. Au existat multe voci rele care au spus că ea și artistul ar forma un cuplu din postura de amanți, dar se pare că iubita lui Culiță Sterp știa că Laura era cu el în mașină și niciodată n-a fost vorba de ceva mai mult decât o legătură profesională.

„Inițial nu am vrut să discut despre acest subiect, dar am văzut că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Citește și: Culiță Sterp a fost prins de polițiști într-o toaletă ecologică. Noi informații despre accidentul provocat de artist

Au apărut speculații pe TikTok și în presă cum că aș fi amanta lui Culiță. Mi-aș dori să încetați cu aceste acuzații, deoarece singura interacțiune dintre mine și Culiță a fost strict profesională.

Soția lui știa de prezența mea în mașină, a vorbit cu ea la scurt timp după ce am plecat de la resort”, a transmis Laura, pe pagina sa de Instagram.

După ce s-au terminat filmările, Culiță Sterp s-a oferit să o ducă acasă, deoarece și el mergea spre apartamentul lui de la Cluj-Napoca, acolo unde urma să se odihnească.

„Zilele trecute am fost contactată pentru apariția mea în videoclip, care s-a filmat miercuri, iar după terminarea filmărilor, artistul m-a dus acasă pentru că eu aveam ședință la birou următoarea dimineață (sunt agent

imobiliar, nu dansatoare), iar el se îndrepta spre Cluj, dat fiindcă are apartament la Cluj și urma să doarmă acolo.

Castingul pentru care s-a vorbit era pentru altă fată, însă de la un rol în videoclip, la eticheta de «dansatoare» este cale lungă. Numai bine, rău la nimeni!”, a mai declarat Laura, pe Instagram.