Motivul pentru care Culita Sterp a venit la Survivor Romania 2021! A spus fara nicio jena in fata tuturor in Arena

Author: Alice Popescu
Culita Sterp: ""Sunt un om ambitios si tot ce mi-am propus, am reusit. Vreau sa duc la bun sfarsit si aceasta provocare. E un concurs de supravietuire in care trebuie sa mearga doar cei puternici."
Sursa: Captură KANAL D

Culita Sterp este unul dintre cei mai puternici concurenti de la Survivor Romania 2021. Faimosul nu a ratat niciodata in toate meciurile pe care le-a jucat pana acum.

Culita Sterp vrea sa faca performanta la Survivor Romania 2021 si mai mult decat atat, Faimosul spune ca se simte pregatit pentru toate provocarile care i se vor arata. Concurentul a demonstrat in cele doua editii difuzate pana acum ca are tot potentialul pentru a ajunge cat mai departe in competitie.

Culita a luat puncte de fiecare data cand a intrat pe traseu spre bucuria Faimosilor, insa a fost prea putin pentru ca ei sa reuseasca sa ii intreaca pe Razboinici, acestia castigand de fiecare data meciurile.

Concluzia lui Culita dar si a lui Jador a fost ca in echipa lor sunt foarte multe fete slabe si asta nu face decat sa ii traga in jos. Mai mult, nici strategia pe care si-au facut-o nu pare ca ii ajuta de aceea au convenit sa isi schimbe tactica la jocurile urmatoare.

De ce a venit Culita Sterp la Survivor Romania 2021

Citeste si: Culita Sterp nu va fi langa Daniela cand i se va naste copilul? Ce spune iubita cantaretului despre plecarea lui la Survivor Romania 2021

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Culita Sterp va deveni tata in cateva luni

Citeste si: Cum a fost surprinsa Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp, la ceas de seara in timp ce Faimosul se zbatea pe traseul din Republica Dominicana!

Culita, insa, a venit cu un gand si mai mare la Survivor Romania, acela de razbunare. Intrebat de Daniel Pavel, prezentatorul reality-ului de ce a venit la Survivor Romania, Culita Sterp  a spus tare si raspicat ca a venit din razbunare. Vrea trofeul competitiei ca o continuare a ceea ce a inceput fratele lui, Iancu Sterp. Acesta a ajuns in Marea Finala, insa nu a reusit sa puna mana pe trofeul mult ravnit.

Culita a spus raspicat ca: "Sunt un om ambitios si tot ce mi-am propus, am reusit. Vreau sa duc la bun sfarsit si aceasta provocare. E un concurs de supravietuire in care trebuie sa mearga doar cei puternici. Am venit aici pentru ca mi se potriveste foarte mult aceasta emisiune. De mic copil am crescut in natura, cu animalele. Aici nu avem foarte multe animale, in schimb sunt multe fructe si am mai venit sa il razbun pe fratele meu pentru ca a ajuns pana in Finala si n-a reusit sa castige.
Si chiar daca n-o sa fiu castigator, acasa ma asteapta iubita mea care o sa nasca si tot invingator o sa fiu!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.