Motivul pentru care Deea Maxer și Dinu nu prea își mai vorbesc. Ce relație are Dinu Maxer cu foștii socrii: „Nu este necesar să ne întâlnim”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 07 iun 2024, 10:59

Dinu Maxer a vorbit despre divorțul de Deea 

Sursa: Captură YouTube

Dinu și Deea Maxer au surprins pe toată lumea cu vestea divorțului în anul 2023. La un al de la divorț, artistul a vorbit despre relația cu fosta soție, dar și dacă este pregătit de însurătoare!

Într-un interviu acordat Andradei Bratovianu, pentru Wownews, Dinu Maxer a arătat o nouă latură a sa. Una relaxată și degajată, sugerând că există viață și după divorț. Iată ce a spus artistul despre relația cu Deea Maxer de după divorț, dar și despre relația cu socrii.

Cum se înțeleg Deea și Dinu Maxer la un an de la divorț

Dinu Maxer a vorbit deschis despre experiența sa post-divorț, subliniind că viața poate fi frumoasă și după o despărțire dificilă.

Deși s-au despărțit, Deea și Dinu Maxer au rămas vecini. De dragul copiilor, Deea a luat hotărârea de a achiziționa o locuință în același bloc. Cu toate acestea cei doi nu interacționează prea des și susține că totul s-a terminat în momentul în care au divorțat.

Citește și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia se pregătesc să devină părinți? Când au de gând cei doi să se căsătorească: "Cam repede..."

Artistul a dezvăluit în cadrul interviului faptul că există viață și după divorț, iar această viață poate fi una extrem de frumoasă, de plăcută și de liniștită. Deși au apărut zvonuri conform cărora Dinu nu s-ar afla în relații bune cu foștii socri, acesta a negat totul și a susținut că se înțeleg bine și că vorbesc atunci când vine vorba de copii, notează wowbiz.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Stând aici, nu este necesar să ne întâlnim, copiii pot să urce și să coboare singuri.

Punctul s-a pus odată cu divorțul. A fost perioada grea până la punct, după care lucrurile m-au surprins plăcut. Eu am zis că există viața după divorț și e una frumoasă, nu mă așteptam. Cu socrii vorbesc pe grup pentru copii, deci suntem super ok.”, a spus Dinu Maxer pentru Wownews.

Ce spune Dinu Maxer despre căsătorie

După divorțul de Deea Maxer, Dinu Maxer și-a găsit liniștea în brațele Magdalenei Chihaia, dansatoare și coregrafă.

Deși sunt împreună de ceva timp și se înțeleg extrem de bine, Dinu Maxer nu știe dacă va mai ajunge în fața altarului.

Citește și: Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale

Artisul a dezvăluit faptul că este o persoană care analizează foarte mult lucrurile și că nu totul depinde se sentimente, ci și de unele rațiuni.

Dinu Maxer își dorește ca toate lucrurile să vină de la sine și că nu vrea să forțeze nimic.

„Nu știu, depinde de foarte mulți factori. Sunt un om care cântărește foarte mult, deci nu e vorba de sentimente, e vorba de celelalte rațiuni. O calculez foarte bine și e vorba de plăcerea momentului. Nu vreau să-l proiectez, vreau să vină de la sine.”, a mai spus Dinu Maxer.