Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea

Autor: Diana Bostan

Doctorița ar fi primit mai multe amenințări cu moartea

Sursa: obiectivbr.ro

Apar noi detalii în cazul doctoriței stomatolog ucise în propriul cabinet, la Brăila. Femeia în vârstă de 41 de ani voia să-și cumpere un pistol după ce ar fi primit mai multe amenințări cu moartea.

Din primele informații, femeia locuia într-un cartier problematic și trăia de luni bune sub amenințarea constantă a unor localnici cu care se certase. Întrucât se temea pentru viața ei, doctorița obținuse recent un permis de port armă, planificând să-și cumpere un pistol pentru protecție, notează Digi24.

Citește și: Cine este Marina, medicul stomatolog de 41 de ani din Brăila care a fost găsit fără suflare de propriul soț: „A fost ucisă acolo, în cabinet”

Doctorița ar fi primit mai multe amenințări cu moartea

Deși obținuse un permis de port armă, femeia în vârstă de 41 de ani nu a mai avut ocazia să achiziționeze pistolul, fiind găsită marți seara într-o baltă de sânge. Până în prezent, autoritățile nu au reținut pe nimeni în legătură cu acest caz.

Citește și: Suspecții crimei din Vaslui au fost prinși la Brașov! Bărbatul de 32 de ani și concubina sa sunt acuzați că l-au omorât pe bărbatul de 36 de ani și i-au îndesat trupul într-o valiză

Potrivit informațiilor furnizate de sursa menționată anterior, doctorița, originară din Republica Moldova, locuia cu soțul ei în Brăila și era terorizată de câțiva indivizi din cartierul lor. Conform anchetatorilor, aceștia o amenințau frecvent și chiar au intrat în apartamentul lor în trecut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Geta Sterp vorbește despre purtatul centurii de siguranță în timpul saricinii: „Eu îmi imaginam că dacă mă oprește poliția, o să îi arăt ceva de la medic cum că sunt însărcinată și scap ieftin.”

De teama lor, femeia a urmat un curs de port armă și obținuse recent permisul. În seara fatidică, soțul ei a fost printre cei audiați, însă nu s-au formulat acuzații împotriva lui. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor și continuă investigațiile pentru a găsi autorii crimei.

Ce spun criminologii despre acest caz

Crima a fost descoperită marți seara, în jurul orei 21:25, de către femeia de serviciu care venise să facă curățenie în cabinetul situat la parterul unui bloc din Brăila.

Victima a fost găsită într-o baltă de sânge, prezentând multiple lovituri de cuțit.

Citește și: Primele imagini cu suspecții crimei din Vaslui. Un bărbat și concubina acestuia, surprinși de camerele de supraveghere în timp ce târăsc geamantanul în care a fost descoperit cadavrul unui bărbat

Femeia de serviciu a alertat imediat soțul doctoriței, care a sunat la 112. Polițiștii și echipele de criminaliști au ajuns rapid la fața locului și au început cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestei crime brutale.

" În astfel de situații, se iau în calcul toate ipotezele posibile. Nu putem exclude nici varianta unei crimei pasionale, întrucât gelozia este la baza multor astfel de fapte de mare violență. De cele mai multe ori, cel care comite fapta are părerea lui vizavi de victimă, se simte înșelat, păcălit. Sunt multe în mintea unui on gelos. Nu întâmplător se comit astfel de fapte în perioade în care psihicul omului e afectat de condițiile meteo.

Am avut situații, când sunt furtuni sau schimbări brute de presiune atmosferică, cei care au o anumită labilitate psihică, cedează. Fie avem de-a face cu sinucide, fie cu crime", a declarat pentru Digi24, Dan Antonescu, criminolog. 

 


Mihaela Homa, primele declarații după ce a reluat legătura cu Robert: „Sunt foarte fericită”. Ce compliment i-a făcut fostul concurent de la „Casa iubirii”

Recent, Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 din „Casa iubirii”, a fost invitată la emisiunea „Culisele iubirii”, unde a vorbit despre o interacțiune pe care a avut-o de curând cu Robert.