Motivul pentru care Diana Belbita s-a ingrasat la Exatlon! Mariana a dezvaluit secretul concurentei

Autor: C.I.
Actualizat: 29 mar 2018, 17:45
video Foto(4)

In Republica Dominicana, “printesa razboinica” de la Exatlon pare ca a luat cateva kilograme de cand se afla in competitie.

Probele grele de la Exatlon si lipsa hranei au avut efecte mari asupra concurentilor de la Exatlon. Fie ca vorbim  despre “Faimosi”, fie ca vorbim despre “Razboinici”, toti au dat jos kilograme serioase in aceasta perioada.

Misterul kilogramelor “printesei razboinice” a fost risipit chiar de o fosta concurenta la competitia din Republica Dominicana. Intoarsa in tara, Mariana a explicat de ce a ajuns frumoasa luptatoare intr-o asemenea situatie.

“Belbi are un alt metabolism, in plus, este diferita de fetele de la Exatlon! Ea nu s-a ingrasat din cauza mancarii, nici pomeneala, ci a ajuns sa aiba corpul asta pentru ca doarme foarte mult! Se odihneste bine si asta ii prieste”, a spus Mariana, fosta concurenta de la Exatlon.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.