Motivul pentru care Engin Akyürek nu este activ pe rețelele de socializare. Sancar din „Fiica ambasadorului”, un bărbat foarte discret

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 07 dec 2022, 04:05

Engin Akyürek, actorul care îl interpretează pe Sancar în serialul „Fiica ambasadorului”

Sursa: instagram Engin Akyürek

Engin Akyürek nu este un împătimit al rețelelor de socializare, iar dacă în trecut nici nu voia să audă despre ele, acum, actorul petrece cât mai puțin timp în online. Care este motivul pentru care Sancar din „Fiica ambasadorului” nu este activ pe internet?

Engin Akyürek, Sancar din „Fiica ambasadorului”, este unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia, are o mulțime de fane și este foarte apreciat pentru talentul său. Deși are toate datele pentru a deveni un adevărat influencer în mediul online, Engin Akyürek nu este activ pe rețelele de socializare. Care este explicația?

Engin Akyürek, foarte discret. De ce postează rar imagini pe rețelele de socializare? 

Engin Akyürek pune foarte mult accentul pe relațiile pe care oamenii le construiesc atunci când se întâlnesc față în față, astfel că nu pune foarte mult accentul pe rețelele de socializare. Într-un interviu mai vechi, actorul care îl interpretează pe Sancar în serialul turcesc „Fiica ambasadorului” spunea că nu are conturi pe instagram sau facebook și că nici nu își dorește să fie vizibil în online.

Ulterior, lucrurile s-au mai schimbat, iar Engin Akyürek are un cont de instagram, însă postează foarte rar imagini. Actorul este foarte discret atunci când vine vorba despre viața lui personală și consideră că nu trebuie să împărășească cu toată lumea momentele speciale din viața lui. Deși actorul Engin Akyürek este urmărit pe instagram de 643 de mii de urmăritori, acesta rar încarcă fotografii pe instagram.

„Nu știu dacă o să am un cont de social media în viitor, dar nu simt nevoia să am în acest moment. Nu cred că este vorba despre nevoia de a fi recunoscut. Simt că dacă nu aș fi avut acest job, nu aș fi vorbit despre asta. Nu vreau să împărtășesc momente din viața mea, iar dacă o fac, nu vreau să fie acele momente foarte speciale, nu știu.

Nu sunt foarte atent la telefonul meu atunci când sunt într-o discuție cu prietenii, dacă mănânc, dacă discutăm, îl întorc cu fața în jos și nu ma mai uit la el. De asemenea, aș fi deranjat dacă cineva ar face asta (n.r să își verifice telefonul tot timpul) și m-ar face să mă simt inconfortabil. Nu e cumva o dovadă a lipsei de respect? Este o problemă a omului modern, nu ne este clar unde ne situăm.”,
spunea Engin Akyürek, Sancar din „Fiica ambasadorului”, într-un interviu mai vechi, potrivit seriesturkish.com.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Personajul principal din serialul „Fiica ambasadorului” a dezvăluit că prețuiește foarte mult relațiile de prietenie care să formează în afara rețelelor de socializare, motiv pentru care renunță tot timpul la telefonul său atunci când este în compania altor oameni.

Mai mult decât atât, actorul nu s-a ferit să catalogheze drept o lipsă de respect folosirea telefonului mobil la masă sau în discuțiile cu alte persoane, spunând că acesta este un lucru care îl deranjează foarte tare.

Citeste si: Câte episoade are „Fiica ambasadorului”, serialul tău preferat de pe Kanal D

Ce postează Engin Akyürek pe instagram? 

Prima postare a lui Engin Akyürek pe instagram a fost 21 martie 2021, atunci când actorul a încărcat o fotografie în care apărea alături de o pisică. Actorul din „Fiica ambasadorului” încarcă pe instagram fotografii cu animale de companie, imagini ce țin de cariera sa și foarte rar fotografii din vacanță. 

Deși are contul de instagram de aproape un an, Engin Akyürek a postat doar 33 de fotografii pe instagram, semn că în continuare își dorește să stea departe de tot ce înseamnă online, concentrându-se mai mult pe ceea ce se întâmplă în viața reală. 

Citeste si: Cine sunt actorii care fac parte din distribuția serialului „Fiica ambasadorului” de pe Kanal D