Motivul pentru care fiica Ronei Hartner nu vrea să viziteze mormântul mamei sale: „Sumayla n-o să prea vină pe la cimitir”

Autor: Diana Bostan

Motivul pentru care Rita Sumayla refuză să viziteze mormântul mamei sale

Sursa: Facebook

Fiica Ronei Hartner nu-și dorește să viziteze mormântul mamei sale. Fosta impresară a regretatei artistei a dezvăluit motivul.

Fosta impresară a Ronei Hartner a adus în atenție motivul pentru care fiica regretatei artistei nu o vizitează prea des la mormânt. Aceasta a dezvăluit că tânăra resimte profund pierderea mamei și că vizitele la mormântul acesteia aduc cu sine amintiri dureroase și emoții greu de gestionat.

Motivul pentru care fiica Ronei Hartner refuză să meargă la mormântul mamei sale

După decesul artistei Rona Hartner în noiembrie anul trecut, lumea a rămas profund marcată, iar fiica acesteia, Rita Sumayla, în vârstă de doar 16 ani, a fost lovită cu atât

mai puternic de pierderea mamei sale. Câteva luni mai târziu, Dana Cristescu, fosta impresară a regretatei artiste, a dezvăluit că Sumayla evită să meargă des la mormântul mamei sale. Motivul acestei evitări constă în imensa durere și suferință pe care adolescenta le resimte în fața pierderii mamei, iar fiecare vizită la cimitir reprezintă o reînviere a amintirilor dureroase și a emoțiilor greu de gestionat.

Deși decesul Ronei Hartner a întristat întreaga țară, fiica sa continuă să treacă prin momente dificile de adaptare la absența mamei. Conform mărturisirilor Danei Cristescu, adolescenta nu are puterea de a se confrunta adesea cu piatra de mormânt a Ronei Hartner, preferând să păstreze prezența mamei în inima sa. Cu toate acestea, Sumayla simte că Rona Hartner trăiește în continuare în sufletul ei, iar legătura dintre ele depășește granițele materiale ale existenței.

Citește și: Rita Hartner, amenințată de tată: „Dacă nu vii la mine..” Cum a sărit sora Ronei Hartner în apărarea adolescentei

În ciuda dificultăților pe care le întâmpină în procesul de doliu, fiica regretatei artiste consideră că Rona Hartner este mereu prezentă în viața ei, iar această prezență transcende barierele fizice, rămânând o sursă de susținere și iubire în universul emoțional al tinerei.

„Sumayla n-o să prea vină pe la cimitir. Îi e greu din toate punctele de vedere. Pentru ea, Rona trăiește în sufletul și mintea ei, în continuare, așa că, efortul de a vizita o piatră de mormânt… Se ocupă frumos de locul de veci din Cimitirul Bellu Catolic și de toate pomenirile, de aici, din România, vărul și soția lui”,  a spus Dana Cristescu, potrivit Playtech.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sumayla, fiica Ronei Hartner, refuză să-și vadă tatăl

Vestea tristă a trecerii în neființă a Ronei Hartner, după o îndelungată și grea luptă cu cancerul, a adus un val de durere și tristețe în rândul admiratorilor săi și nu numai.

 

Pierderea acestei personalități artistice remarcabile a creat un gol imens în inimile celor care au iubit-o și au apreciat contribuția ei la lumea artistică.

Cu toate acestea, suferința este resimțită cu intensitate și mai mare în rândul familiei regretatei artiste, unde absența ei lasă o amprentă profundă și dureroasă.

Citește și: „Fata îi spune să nu vină”. De ce nu vrea fiica Ronei Hartner să-și vadă tatăl. Sora artistei face dezvăluiri tulburătoare

Pe lângă urma lăsată în inimile tuturor celor care au apreciat talentul și personalitatea Ronei Hartner, moartea artistei a lăsat în urma ei și o fiică îndurerată, Sumayla. Adolescenta se confruntă în prezent cu greutatea pierderii mamei sale, iar familia Ronei Hartner și tatăl ei, Rocco Sedano, se străduiesc să-i ofere suportul și îngrijirea de care are nevoie în această perioadă dificilă.

Rinda, sora Ronei Hartner, a adus în atenția publicului faptul că, în ciuda eforturilor depuse de Rocco Sedano pentru a fi alături de fiica sa, Sumayla, există momente tensionate în relația lor. Adolescenta se confruntă cu o perioadă delicată de doliu, iar uneori refuză întâlnirile cu tatăl ei.

„El (n.r. Rocco Sedano) își dorește să fie aproape de Sumayla pentru că are autoritate parentală acum și la 16 ani, totuși ce zice ea, chiar dacă e minoră, statul ascultă ce spune ea. Mai vine din când în când să o vadă, dar câteodată fata îi spune să nu vină și atunci nu vine”, a dezvăluit Rinda Hartner, potrivit  WOWnews.ro.