Motivul pentru care Iancu Sterp nu va mai lupta împotriva lui Philip Albu. Antrenorul fratelui lui Culiță Sterp a dat explicațiile

Author: Lavinia Medrea

Antrenorul fratelui lui Culiță Sterp a dat explicațiile

Sursa: Instagram Iancu Sterp - colaj Kanal D

Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, s-a luptat în galele RFX cu Ricardo și cu Ovidiu Neveu, câștigând de fiecare dată. Este un luptător apreciat și foarte controversat, în același timp.

Se pare că Iancu Sterp nu va mai lupta în următoarea gală RFX împotriva lui Philip Albu. Antrenorul tânărului a explicat care este motivul.

De ce nu va mai lupta Iancu Sterp cu Philip Albu

Roby, antrenorul lui Iancu Sterp, a explicat că tânărul nu va mai intra în cușcă în următoarea ediție, asta pentru că nu a primit banii pe care îi ceruse și pe care, consideră el, îi merita pe deplin.

Se pare că suma cerută de Iancu este prea mare pentru organizatori.

Citește și: „Mergem înainte, pe verde”. Ce mașină conduce Culiță Sterp, după ce și-a avariat bolidul în urma accidentului

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Iancu Sterp, la început, se lupta pentru suma de 5.000 de euro, o sumă mică față de alți luptători precum Ovidiu Neveu, care câștiga mai mult pe fiecare bătaie.

Ulterior, fratele lui Culiță și-a renegociat contractul și câștiga 7.500 de euro, o sumă care era tot mică, având în vedere că fostul lui adversar, după spusele antrenorului lui Iancu, ar fi câștigat suma de 10.000 de euro. 

„Primul contract pe care l-am avut pentru gala RXF 41, Iancu trebuia să primească 5.000 de euro pe meci. Noi am început să ne antrenăm, am aflat că vor mai fi și alte meciuri.

Chiar dacă sumele de pe contract ar fi trebuit să fie confidențiale, unii dintre ei au început să vorbească și să spună sumele pentru care luptă. Am aflat că unele persoane câștigă 8.000 de euro, am vorbit mai departe și le-am spus că Iancu nu este mulțumit de acest lucru. Au zis să renegociem și a urcat contractul la 7.500 de euro pentru meciul cu Ovidiu Neveu. Știți și voi ce s-a întâmplat.
A câștigat Iancu. Am fost sunați înainte de organizatori că Ovidiu Neveu îi șantajează și vrea bani mai mulți(...) După gală, Ovidiu Neveu a început să se dea mare că a câștigat 50.000 de euro. Cei din RXF au negat acest lucru, au zis că i-au șantajat și că nu vor mai lucra cu el. În continuare lucrează cu el și încearcă să îl denigreze pe Iancu. Într-adevăr, nu cred că a primit 50.000
de euro, dar nouă ni s-a spus că ar fi primit 50.000 de lei, ceea ce înseamnă 10.000 de euro. Mai mulți bani decât a făcut Iancu doar din bursă”
, a explicat antrenorul lui Iancu Sterp.

Citește și: Mărturii incredibile ale mamei Geta! Cum i-a născut, de fapt, pe toți cei patru copii: "N-a știut nimeni că sunt însărcinată!"

Iancu Sterp s-a simțit ca o unealtă pentru organizatorii galei RFX

Un alt motiv pentru care Iancu Sterp refuză să se mai lupte cu Philip Albu este pentru că s-a simțit folosit de organizatorii meciului, deși s-a crezut că i-ar fi fost frică de adversarul său. 

„După această gală, Iancu ar fi trebuit să fie persoana care promovează, s-au înțeles cu Iancu la o sumă de bani. A apărut știrea cu banii pe care i-a câștigat Neveu și s-a simțit foarte folosit. El a ajuns la filmări și a cerut o sumă mai mare, nu au acceptat și de acolo au început bătăliile. În februarie nu va mai lupta. Iancu nu a cerut 30.000 că îi este frică de Philip. Este o sumă reală, care ar trebui să i se plătească pentru trei luni de pregătire, vânzare de bilete. Acesta este un preț corect”, a mai declarat Roby.