Motivul pentru care Iancu Sterp și Denisa Coțolan se căsătoresc pe 27 octombrie! Mama Geta a fost atentă la toate detaliile: „El n-a știut. Eu i-am pus data nunții”

Autor: Diana Ghita

Mama Geta a planificat nunta lui Iancu și a Denisei

Sursa: Instagram Iancu Sterp; Instagram mama.geta

Iancu Sterp și Denisa Coțolan se pregătesc să facă pasul cel mare. După cununia civilă care a avut loc duminică, pe 20 octombrie, cei doi urmează să își unească destinele în fața altarului pe 27 octombrie.

Recent, Mama Geta, a oferit detalii despre nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan într-o intervenție video în cadrul emisiunii „Online Story”, prezentată de Cornelia Ionescu.

De ce se căsătoresc Iancu Sterp și Denisa Coțolan pe 27 octombrie 

Mama Geta a dezvăluit că ea este cea care a ales data nunții, întrucât și-a dorit ca aceasta să aibă loc cu o zi înainte de aniversarea lui Iancu: „El n-a știut că eu am sunat la sala de nunți unde au avut și Getuța cu Ileana

nunta. Am sunat și am întrebat: 'E liber în data cutare?'. Deci în 27 e nunta, duminică, și noaptea, la ora 00:00 îi cântăm 'La mulți ani!', că în 28 e ziua lui și am vrut să-l însor pe Iancu de ziua lui.(...) Eu i-am pus data nunții”.

Despre numărul invitaților, Mama Geta a precizat că evenimentul va fi restrâns la cercul apropiat de prieteni și familie, în jur de 400 de persoane: „N-o să fie chiar așa mulți, doar neamurile și prietenii foarte apropiați, cu muzicanți”.

Citește și: Incredibil ce mesaj i-a lăsat Mama Geta lui Iancu Sterp imediat după cununia civilă cu Denisa Coțolan: „Am ajuns să îmi văd și mezinul familiei căsătorit”

Înainte de evenimentul propriu-zis, tradiția va fi respectată și acasă la familia mirelui, unde va fi organizată o petrecere în curte. Mama Geta a explicat că dorește o atmosferă de sărbătoare autentică, specifică nunților tradiționale: „Duminică, atunci o să fie.

O să punem masă la noi în curte, o să fie muzică aici de dimineață, să răsune satele că-i nuntă, că se însoară Iancu cel frumos.(...) Vin oamenii din sat, îi servești cu o prăjitură, le dai la pachet”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Cine va cânta la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan

Una dintre surprizele de la nuntă va fi rochia de mireasă a Denisei Coțolan. În acest sens, Mama Geta a dezvăluit că sunt pregătite două ținute, pe care nu le-a văzut încă: „E surpriză rochia de mireasă, sunt două rochii. Eu nu am văzut, pentru că încă fata-i la probă.

Atunci e mai frumos să vedem, chiar când o îmbracă”.

Citește și: Cum arată meniul de la nunta lui Iancu Sterp. Ce vor servi invitații, dar și cine a ajutat-o pe Denisa în alegerea preparatelor

Culiță Sterp, fratele mai mare al lui Iancu, va întreține atmosfera muzicală la nuntă. De asemenea, sunt pregătite multe alte surprize pe care Mama Geta a preferat să nu le dezvăluie în cadrul emisiunii.

„O să cânte Culiță și mai sunt surprize muzicale, pe care nu le pot spune”.