Lovitura dura pentru clanul Duduienilor! Motivul pentru care inmormantarea lui Emi Pian ar putea fi amanata!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 08 aug 2020, 16:57

Motivul pentru care înmormântarea lui Emi Pian ar putea fi amanată! Ce a declarat cumatrul liderului Duduienilor?

Motivul pentru care inmormantarea lui Emi Pian ar putea fi amanata! După ce Emi Pian s-a stins din viață, fiind înjughiat în timpul unui joc de barbut de către rivalul rău, familia a respectat tradiția și anume, cele 4 zile de priveghi.

Motivul pentru care inmormantarea lui Emi Pian ar putea fi amanata

Astfel, astăzi ar trebui să fie ultima zi în care apropiații mai pot merge să-i aprindă o lumânare liderului Duduienilor, iar mâine ar trebui să aibă loc înmormântarea.


Cumătrul lui Emi Pian susține că înmormântarea ar putea fi amânată. Bărbatul le-a cerut autorităților să-l lase pe tatăl lui Florin Mototolea, aflat în momentul de față după gratii, să participie la ceremonia de înmormântare a fiului său.Dacă oamenii legii vor refuza acest lucru, cumătrul celebrului interlop are de gând să amâne înmormântarea, până când cererea familiei se va aproba. Momentan, autoritățile nu au aprobat cererea de eliberare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emi Pian a fost liderul clanului Duduianu din Capitală, fiind unul dintre cele mai cunoscute clanuri din lumea interlopă de la noi.

(sursa: spynews.ro)

Cand va fi inmormantat Emi Pian

Jandarmeria a montat garduri in fata casei lui Emi Pian, ca sa ii poata tine sub control pe cei care vor sa ii aduca un omagiu decedatului, iar oamenii vor sta la coada si vor intra in numar mic, pana duminica, atunci cand Emi Pian va fi inmormantat, potrivit  Romania Tv.

Au fost lacrimi de durere acasa la Emi Pian. Capul clanului Duduianu va fi condus pe ultimul drum. Ceremonia de rămas bun a avut loc la casa de lux a acestuia alături de zeci de oameni care au venit să-și ia rămas bun. În cadrul ceremoniei nu au lipsit lăutarii. Artiști ai muzicii de petrecere precum „Copilul de Aur” sau Costel Biju au cântat muzică de jale.

Cititi continuarea aici.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.