Motivul pentru care Jador nu mai apare pe rețelele de socializare: ''Mi-e rușine de cum arăt''

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 22 iul 2022, 11:09

De ce Jador a fost absent din mediul online în ultima vreme? Motivul pentru care artistul evită să mai apară pe rețelele de socializare

Sursa: Instagram Jador

Jador le-a dezvăluit fanilor, printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, motivul pentru care absentează din online și de ce nu vrea să se mai afișeze.

Jador este foarte activ în mediul online, în general, însă, în ultimele zile, fanii nu au putut să nu remarce că artistul a lipsit de pe Instagram. Pentru că se simte dator față de oamenii care îl urmăresc cu interes, artistul a venit și cu explicația și a mărturisit de ce a fost absent în aceste zile.

Care este motivul pentru Jador a lipsit de pe Instagram în aceste zile  

Jador își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui, iar atunci când artistul lipsește prea mult de pe rețelele de socializare, fanii se îngrijorează. Pentru că se simte dator față de oamenii care îi urmăresc activitatea, acesta a explicat care este motivul pentru care a lipsit de pe Instagram în aceste zile.

Artistul a stat departe de rețelele de socializare în aceste zile, nu pentru că programul lui este unul foarte încărcat, ci pentru că are probleme cu kilogramele în plus. Jador a mărturisit că s-a

îngrășat foarte tare în ultima perioadă, iar acesta este motivul pentru care refuză să mai apară public. 

Citeste si: Jador, fotografia care i-a băgat în sperieți pe toți fanii! De ce a fost pus artistul pe perfuzii

Amuzat de situație, acesta a postat un mesaj pe InstaStory în care le-a dezvăluit fanilor motivul real pentru care a lipsit în aceste zile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Știu că nu am mai postat să știți. M-am îngrășat mult și mi-e rușine de cum arăt.

Așa că așteptați puțin de tot să devin decent din punct de vedere fizic",  a dezvăluit Jador în mediul online, potrivit wowbiz.ro.

Nu este prima dată când artistul se luptă cu kilogramele în plus, acesta a mai avut această problemă, iar la acea vreme, pentru a reveni la greutatea ideală, artistul a băut doar apă plată timp de trei zile, reușind să scape de kilogramele în plus prin înfometare. 

Acesta nu a precizată că urmează vreo dietă, însă va face tot ce îi stă în putință pentru a reveni la kilogramele dinainte.

Citeste si: Simina Loica, surprinsă în lacrimi după anunțul oficial făcut de Alex Bobicioiu cu privire la relația lor: "Acele momente durează!"

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.