Motivul pentru care Klaus Iohannis NU a votat alaturi de sotia sa! Ce se intampla cu Carmen Iohannis

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 31 ian 2021, 19:30
Klaus Iohannis alaturi de sotie sa

Motivul pentru care Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, nu au mers impreuna la vot, pentru prima data de la alegerea acestuia in functia de presedinte.

Klaus Iohannis a mers la vot fara sotia sa, Carmen Iohannis, iar motivul este unul la care nimeni nu s-ar fi gandit. Se pare ca Prima Doamna se afla la Sibiu, iar Klaus Iohannis la Bucuresti. 

Motivul pentru care Klaus Iohannis a mers la vot fara sotia sa

Motivul este unul destul de simplu. Inca din luna aprilie, Klaus Iohannis si-a facut viza de flotant in sectorul 1 pentru a vota in Bucuresti la alegerile locale.

In urma cu 4 ani, Klaus Iohannis a votat tot in Capitala. Din cauza pandemiei de coronavirus, data alegerilor s-a mutat, desi initial acestea trebuiau sa aiba loc in iunie 2020. 

Citeste si: Alegeri locale 2020: Cât a așteptat premierul Ludovic Orban să voteze: "Au fost mai catolici decât Papa"

Klaus Iohannis a anuntat pe 28 aprilie faptul ca si-a facut viza de flotant pentru Bucuresti: 

“Este bine să se ştie că mi-am făcut viză de reşedinţă pe Bucureşti. Voi vota la alegerile locale aici. Voi vota pentru primar general şi de sector şi pentru CGMB şi de sector”,  preciza Klaus Iohannis.

Citeste si: Alegeri locale 2020: Cum vor fi strânse și numărate voturile pacienților Covid! Nelu Tătaru a făcut anunțul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se intampla cu Camen Iohannis

Carmen Iohannis a ramas la Sibiu, inca de la inceputul mandatului de presedinte al sotului sau. Aceasta este profesoara de limba engelza si este foarte apropiata de elevii sai. Carmen nu si-a dorit sa se mute la Bucuresti, asa ca locuieste singura la Sibiu. Motivul pentru care Carmen nu a votat alaturi de sotul sau la alegerile locale 2020 este unul destul de simplu si anume faptul ca ea are resedinta la Sibiu.

Se stie faptul ca la algerile locale poti vota doar in localitatea de resedinta. 

Aceasta nu a ajuns la vot pana la aceasta ora. Dar presedintele Klaus Iohannis a fost deja la liceul ''Jean Monnet' din Capitala. Aceasta a transmis si un mesaj romanilor si i-a indemnat sa mearga la vot: 

”Este o zi foarte importantă azi. Este ziua votului pt alegerile locale.

Azi ne alegem primari, consilieri locali, conducerile județene. Intotdeauna cand sunt alegeri e foarte important sa mergem la vot. Sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru. Astazi ii alegem pe cei care conduc comunitatile in care traim.

E foarte important sa ne uitam bine la candidati, sa i alegem pe cei care pot facă ceva pt comunitate. Pana la urma de ei depinde cum arata spitalul, cum functioneaza scoala, daca drumurile sunt intretinute, daca parcurile sunt bine intretinute, daca traficul este dirijat asa cum trebuie.

Va invit pe toti sa mergetia vot”,  a declarat președintele Klaus Iohannis.

Citeste si: Alegeri Locale. Exit Poll online ora 11:00 pentru sectoarele din București: sectorul 2- 9% prezenta la vot, sectorul 6- 9.37%