Motivul pentru care Leo de la Strehaia și Dana criminala vor să divorțeze: ”El nu poate să trăiască cu ideea că îl las”

Author: Diana Bostan

Leo de la Strehaia și Dana Criminala sunt la un pas de divorț

Sursa: Facebook

Leo de la Strehaia și Dana Criminala se află în pragul divorțului. Relația dintre cei doi a devenit extrem de tensionată, iar Dana a dezvăluit și motivul neînțelegerilor.

Leo de la Strehaia și Dana Criminala sunt la un pas de divorț, cei doi ajungând în instanță. Acțiunea de divorț a fost inițiată de Dana Criminala, cea care a fost alături de Leo timp de șapte ani.

Dana Criminala i-a cerut divorțul lui Leo de la Strehaia

Dana Criminala a inițiat procedura de divorț la scurt timp după ce Leo de la Strehaia a fost externat din spital, după o intervenție chirurgicală.

Ea a explicat și motivele care au determinat-o să recurgă la acest gest.

Citește și: Leo de la Strehaia a mers în vizită la Irinel Columbeanu: ”Am venit să-i dăm banii” Ce s-a întâmplat când a ajuns la azil

„Am intentat divorțul, pentru că Leo este, așa, cu ale lui. Am depus actele. Înainte de a merge el la penitenciar, eu aveam intentată acțiunea de divorț și, la insistențele lui, când l-au luat, m-a sunat disperat să opresc divorțul, că el nu poate să trăiască cu ideea că îl las”, 

a mărturisit Dana Criminala, potrivit  Wowbiz.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Leo de la Strehaia vine cu o altă versiune a poveștii și afirmă că el a solicitat divorțul la notar, considerând că acest demers ar accelera procesul și ar dura doar o lună, evitând astfel o prelungire a situației în care se află, relația dintre el și Dana Criminala fiind una extrem de tensionată.

Ce spune Leo de la Strehaia despre divorțul de Dana Criminala

„Nu o mai înțeleg! Să se decidă o dată pentru totdeauna, vrea sau nu vrea să divorțeze? Eu i-am spus să mergem la notar, dura o lună, dar ea vrea în instanță, unde, se știe, durează. Bun, l-a cerut în instanță, dar văd că nu e decisă să meargă până la capăt”,  a

susținut  „Prințul” pentru  Cancan.

Citește și: Planuri mari de nuntă pentru Irinel Columbeanu! Sora lui Leo de la Strehaia, Olga, își dorește să îi devină parteneră afaceristului

Cu aproximativ două luni în urmă, Leo a fost eliberat din închisoare, dar a fost lovit de un alt necaz, fiind nevoit să ajungă de urgență la spital. Deși problemele medicale au fost depășite, provocările legate de divorț rămân.

În plus, Leo a suferit și o intervenție chirurgicală la ochi. Chiar și în timpul detenției, acesta a fost transportat de câteva ori la spital, unul dintre motive fiind infectarea cu virusul Covid.

Leo de la Strehaia și Dana Criminala sunt împreună de șapte ani, iar relația lor a fost una presărată cu despărțiri și împăcări. În momentul în care s-au cunoscut, Leo de la Strehaia se afla într-o relație cu fiica Danei Criminala, Renata, iar scandalul dintre cei trei a ținut luni de zile telespectatorii pe jar.