Motivul pentru care Leonard Doroftei se mută înapoi în România: „Nu se simte bine”. Ce se întâmplă în familia marelui campion

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 05 iun 2024, 16:35

Leonard Doroftei a vorbit despre plecarea din Canada

Sursa: Captură YouTube

În ediția de marți, 4 iunie, a podcastului realizat de Bursucu, invitatul special a fost Leonard Doroftei, care a anunțat că urmează să revină în România, alături de familia lui.

Leonard Doroftei, fostul pugilist român a dezvăluit, în cadrul interviului, motivul din spatele deciziei de a reveni în România, după cinci ani petrecuți în Canada. Acesta a explicat că hotărârea a fost luată de familia lui.

De ce se mută Leonard Doroftei înapoi în România

Unul dintre motivele întoarcerii în România constă în faptul că Adrian, fiul cel mare al fostului campion la box, și-a găsit un loc de muncă foarte bun în țara noastră, pe poziția de inginer fizician.

„Decizia au luat-o ei, nu pot să rămân acum, dar ne întoarcem, ne vom întoarce (în România). Deja unul dintre băieți a venit, este aici, și-a găsit job din Canada, a venit direct, cu contract”, a povestit Doroftei la podcastul Bursucului.

De asemenea, un alt motiv important al revenirii pe plaiurile natale este reprezentat de faptul că, în cei cinci ani de zile, fiica lui nu s-a putut adapta deloc în Canada: „În cinci ani de zile nu a ieșit niciodată din casă(...)

Nu vrea, nu-i place, nu se simte bine. Ea fiecare vacanță și-a petrecut-o în România”.

Citește și: Fostul campion mondial Leonard Doroftei, imagini inedite cu pompierii canadieni: „La povești cu eroii din Montreal!”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Ce planuri are Leonard Doroftei pentru când se va întoarce în România

Deși fata își dorea să rămână în România și să se înscrie la liceu în București, întrucât nu a vrut să-și lase viața de aici, frații ei, Alexandru și Adrian, inițial, au fost dispuși să facă acest sacrificiu: „ Alex se adaptează oriunde, e puternic, și Adi, cel mare.(...) Și-au lăsat prieteni, au lăsat tot și au venit după noi, în Canada”.

Ulterior, Bursucu l-a întrebat pe Leonard Doroftei ce plănuiește să facă, odată cu mutarea în România, iar acesta a răspuns: „Ce am făcut și în Canada, o să antrenez.

O să fac antrenamente private, pentru că nu stai să te rogi de nimeni să se antreneze”.

În acest sens, moderatorul podcastului a fost curios dacă îl va vedea vreodată pe fostul campion în colțul ringului pentru un sportiv mare, iar el pare să ia în calcul această posibilitate, întrucât se bazează pe experiența lui vastă în domeniul boxului.

Citește și: Leonard Doroftei, revenire de senzație, după ce s-a mutat în Canada: „Sunt gata să urc, din nou, în ring”. Sportivul este pregătit pentru un nou pas în carieră

„Dacă voi avea răbdare pentru asta, cred că da. Am ce să arăt, am ce să lucrez, știu despre ce-i vorba, știu cu ce se mănâncă acest sport”, a explicat Leonard Doroftei.