Motivul pentru care Leonardo DiCaprio și alte vedete foarte cunoscute nu folosesc deodorant și fac duș mai rar: „Nu cred în antiperspirant”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 iun 2023, 04:35

Multă lume știe cine sunt Leonardo DiCaprio, Brad Pitt sau Cameron Diaz, dar puțină lume cunoaște faptul că aceștia, pe lângă multe alte staruri, refuză să folosească antiperspirant, ba chiar să facă duș zilnic. Iată de ce!

Există multe vedete care nu folosesc deodorant și cărora nu le place mirosul de săpun, motiv pentru care nu se îngrijesc atât de des. Iată câteva nume celebre de care ai auzit și despre care nu te-ai fi gândit că nu folosesc produse de igienă așa cum este recomandat!

Vedete care nu folosesc deodorant și motivele pentru care refuză să o facă

1. Robert Pattinson:

Într-un interviu pentru Allure, Robert Pattinson, starul Twilight, a dezvăluit că, deși este imaginea Dior Homme, nu prea folosește parfumul și i s-a spus că miroase a „creioane colorate”.

2. Ezra Miller:

Într-un interviu, Ezra Miller a declarat că nu îi pasă prea mult de igiena personală și că miroase a „țigări și nu a deodorant”.

3. Brad Pitt:

După ce parteneriatul său cu Chanel No. 5 s-a încheiat, Brad Pitt a încetat să mai utilizeze „parfumuri sintetice”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este noua iubită a lui Brad Pitt. Are 29 de ani și este urmărită de sute de mii de oameni pe Instagram. Cei doi au fost văzuți împreună în Paris

Partenera de atunci, Angelina Jolie, a spus chiar până și copiii lor au început să îl strige „tăticul puturos”.

4. Tom Ford:

Tom Ford, șeful unui imperiu gigantic al modei și al parfumurilor, nu este nici măcar un fan al săpunului, aceleași sentimente având și pentru deodorant.

Citeste si: Leonardo DiCaprio, starul din "Don't Look Up", a vorbit despre filmul momentului! Cum explică pelicula care a polarizat lumea!

„Nu folosesc deodorant. Nu port! De fapt, îmi place felul în care miros ființele umane.

Și îmi place cum miros urechile câinelui meu. Mirosul meu aduce un pic a transpirație, un pic a câine. Cred că mulți dintre noi au devenit atât de ciudați în privința asta, mai ales americanii. Americanilor le place să spele orice urmă de miros de om. Mie îmi place mirosul uman. Este ceea ce ne face să fim atrași unii de alții. Adică, eu nu sunt atras de niște rufe pe care le scot după ce am pus detergent în ele.
Nu-mi place să fiu curat. Nu-mi place mirosul de săpun”
, a declarat Tom Ford, într-un interviu.

Motivul pentru care Leonardo DiCaprio nu folosește deodorant

5. Leonardo DiCaprio:

O sursă a dezvăluit că Leonardo DiCaprio, marele actor din „Titanic”, face duș doar de câteva ori pe săptămână pentru a proteja mediul și nu folosește deodorant pentru că este „nenatural”.

6. Cameron Diaz:

Se pare că nici Cameron Diaz nu vrea să aibă nimic de-a face cu deodorantul. În 2014, vedeta a explicat și care este motivul:

„Nu cred în antiperspirant... Este foarte rău pentru tine. Nu l-am mai folosit de aproape 20 de ani... Miroși urât pentru că folosești antiperspirant... Lasă-l baltă și doar tunde-ți părul de la subraț, ca să nu mai rețină mirosul”.