Motivul pentru care logodnica lui Culiță Sterp este abordată de diverși oameni. Adevărul despre iubitul său: ,,Vreau să spun public, să vadă și el''

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 01 sep 2023, 12:12

Ce a aflat partenera lui Culiță Sterp despre acesta

Sursa: Instagram

Culiță Sterp și iubita lui se numără printre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Iubirea dintre cei doi pare a fi una sinceră, întrucât logodnica profită de fiecare ocazie pentru a-și arăta dragostea și admirația față de partenerul ei.

Chiar dacă aceștia au o relație de aproape trei ani, ei se cunosc încă din perioada liceului.

Citește și: Îi recunoști? Sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din România „Îmi plăcea rău de ea în liceu”

Logodnica lui Culiță Sterp este abordată de diverși oameni

Iubita lui Culiță Sterp își ține constant fanii la curent cu privire la diverse aspecte din viața ei, dar și a familiei sale.

De asemenea, mereu când are ocazia, ea nu ezită să își arate aprecierea față de logodnicul ei.

Recent, partenera manelistului a postat un story pe pagina ei personală de Instagram, în care a dezvăluit că este abordată de diverse persoane care îl laudă pe iubitul ei pentru performanțele muzicale, dar și pentru calitățile sale sufletești.

Mândră și bucuroasă de cele auzite, femeia nu s-a putut abține, așa că a decis să le povestească fanilor, în detaliu, despre cine a contactat-o și ce cuvinte frumoase a auzit la adresa logodnicului ei.

,,Nu știu dacă puteți înțelege cum crește inima în mine când cineva îl laudă pentru ceea ce face. Nici când primesc eu laude nu sunt așa de entuziasmată. El câteodată se subestimează, iar eu fac cu capul.

De fiecare dată când mă întâlnesc cu miri sau proprietari de săli de evenimente, îmi povestesc minute în șir despre ce atmosferă face și ce om bun și modest e.

Vreau să spun asta public, să vadă și el. Omul meu bun și frumos.'', a scris iubita lui Culiță Sterp, într-un InstaStory.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cum a venit Culiță Sterp acasă, după ce a a lipsit două săptămâni. Iubita lui nu se aștepta să îl primească așa

Povestea de dragoste dintre Culiță Sterp și logodnica lui

Chiar dacă au stat un timp separați după perioada în care au fost colegi de clasă și s-au plăcut în secret, drumurile celor doi s-au reunit printr-o întâmplare.

În acel moment, cei doi îndrăgostiți și-au dat seama că sunt sortiți să fie împreună. 

,,Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun.”,  a mărturisit Culiță Sterp în urmă cu ceva timp.

De asemenea, partenera lui a povestit momentul în care s-au reîntâlnit și în care au devenit, oficial, un cuplu.

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător.Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi.    

La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săpătmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri'', a explicat iubita artistului.

În prezent, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și, împreună cu băiețelul lor Milan, în vârstă de 2 ani, formează o familie fericită.

Citește și: ,,Nu e în nume de rău”. Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat băiatul lui Culiță Sterp! E unul dintre cei mai iubiți copii din România