Motivul pentru care Luis Gabriel nu vrea s-auda de nuntă! Artistul si sotia lui, Haziran vor face doar botezul

Author: Alice Popescu

Luis Gabriel va face doar botezul

Sursa: Instagram

Relatia lui Luis Gabriel cu Haziran merge ca pe roate, cei doi fiind pe ultima suta de metri cu pregatirile pana la venirea pe lume a bebelusului.

Luis Gabriel și iubita lui, Haziran se pregătesc pentru venirea pe lume a micuțului. Cântărețul abia așteaptă să își strângă băiețelul în brațe și spune că muncește cu drag pentru că atât lui cât și partenerei lui de viață să nu îi lipsească nimic.

Luis Gabriel si Haziran nu vor face nunta

Citeste si: Gestul copleșitor al lui Luis Gabriel fata de Ionuț Cercel la un an de la moartea lui Florin Cercel

Haziran se gândește la tot în acest moment în ce privește copilul. Și-a luat geanta, troler pentru când vă creste copilul. Asta face țoață ziua, comanda și ia chestii pentru copil. Eu stiu că s-a pregătit ea foarte mult, eu nu mai am ce să fac. Am vrut să punem un nume de sfanț, am zis că ar fi Joseph. Era bătălie intre Salavatorre și Joseph. Îmi place foarte mult.

Nu vom face nunta și botezul în același timp pentru că nunta mea și a soției mele vreau să fie diferita. Când o să am mai mulți bani, atunci voi face și nunta.

Vreau că ea să se relaxeze, peste 5-6 ani, poate mai vrem un copil, însă nu spunem nu. mă văd un tata grijuliu. Vreau să mă îmbrac eu mai ieftin și el mai scump.

Eu îmi răsfăț nepoții, verișoarele mele. Sunt un om iubareț. Nu o să îmi iubesc mai mult copilul decât soția. A fost făcut din iubire. Eu îi iubesc pe amândoi. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Larisa și-a întrecut sora geamănă! Sărut exploziv cu Ionut în Camera Roșie. Gestul neașteptat făcut de concurentul din Casa Iubirii pentru sora lui Dori

Despre Haziran, Luis Gabriel are numai cuvinte de lauda și a povestit că a fost cucerit de buzele ei, știind încă de la început că vă fi femeia lângă care se vă trezi zi de zi: "Îmi place cum se îmbracă, îmi place de ea. O să o iubesc țoață viață. Familia Cercel m-a învățat nu doar să fiu un băiat modest și să cant, ci să fiu și familist.

Mi se pare cel mai liniștitor lucru, a dezvaluit Luis Gabriel pentru emisiunea online wownews.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.