Motivul pentru care mama Geta nu l-a susținut pe Zanni! Ce a spus aceasta despre Andrei, înainte de Marea Finală Survivor România

Author: Redactia WOWbiz
Actualizat: 13 iul 2021, 11:16
Pe cine a susținu mama Geta în Marea Finală

Sâmbătă seara, 10 iulie, a avut loc Marea Finală Survivor România 2021, iar câștigător a fost Zannidache!

Concursul care a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori, a ajuns la sfârșit. Survivor România 2021 și-a închis porțile, desemnându-l câștigător pe nimeni altul decât Zannidache.

Chiar dacă fanii acestuia l-au votat în număr extrem de mare, nu înseamnă că Zanni a fost în primul rând în topul preferințelor altor persoane.

Mama Geta și-a susțiunut favoritul în marea finală Survivor România 2021, printr-o postare pe rețeaua de socializare, Instagram, în care apărea fotografia războinicul Andrei, alături de mesajul ”Sper să câștige Andrei.

Un caracter atât de frumos..mi-a dat multe emoții, de fiecare dată cînd a jucat cu, Culiță, dar cu toate acestea îl susțin din tot sufletul! Haideți să-l votăm in marea finală! Doamne ajută să câștige trofeul!

Chiar dacă acum ceva timp, mama Geta spunea că dacă va câștiga fiul ei, Culiță Sterp, competiția, acesta va împărți banii cu faimosul Zannidache, se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură.

Mama Geta i-a șocat pe toți cu postarea de pe Instagram în care își susținea favoritul războinic, Andrei.

Zannidache, unul dintre veteranii din Republica Dominicană, a câștigat competiția Survivor România 2021.

A fost de așteptat sau nu, mare câștigător al Survivor România 2021 a fost Zannidache.

Sezonul 2 Survivor România 2021 și-a anunțat câștigătorul câștigătorul. După aproximativ jumătate de an de competiție, Zanni a câștigat  marele premiu în valoare de 250.000

de lei. Artistul a beneficiat de susținerea publicului și a fost favoritul acestora mai multe săptămâni la rând chiar dacă a fost unul dintre cei mai controversați concurenți din sezonul 2, alături de alți colegi faimoși.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cu cine a sărbătorit Zanni victoria de la Survivor România 2021. Ana Porgras a făcut publice imaginile

Pentru că a fost un concurs ”la înălțime”, din toate punctele de vedere, finalizarea acestuia a fost un show total pe nisipurile din Republica Dominicană. Alături de finaliștii concursului, Zannidache, Andrei și Marius le-au fost coechipierii acestor, din ambele tabere, Războini și Faimoși. Aceștia au adus în prim-plan, amintirea vremurilor în care competiția era la început, iar fiecare echipă își susținea coechipierul pe traseu.

Competiția a fost extrem de strânsă, soluționându-se cu salvarea lui Zannidache și Andrei în ultima etapă.

Marea Finală fost presărată cu milioane de emoții, lacrimi, dar și fericire. Concurenții și-au revăzut familiile în direct și a fost difuzată o multitudine de amintiri amuzante de pe parcursul jocului.

Show-ul prezentat de Daniel Pavel, la Kanal D, Survivor România 2021  a ajuns, așadar la final, ce a avut un drum lung presărat cu momente de excepție. 

Citeste si: EXCLUSIV! Concurenții de la Survivor 2021 au ajuns în România. Primele declarații la cald din aeroport: ”Este inimaginabil...”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.