Motivul pentru care Meghan Markle nu îl va însoți pe Prințul Harry în vizita făcută Regelui Charles, după diagnosticul de cancer

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 feb 2024, 11:55
Care este motivul pentru care Meghan Markel alege să nu meargă în Marea Britanie
Sursa: Instagram sussexroyal

Prințul Harry a decis să meargă în Marea Britanie pentru a își vedea tatăl după ce s-a dezvăluit că acesta a început tratamentul pentru cancer.

Palatul Buckingham a dezvăluit la data de 5 februarie 2024 că Regele Charles a început un tratament pentru o formă de cancer nedezvăluită, iar după acest anunț neașteptat, Prințul Harry a planificat o vizită tatălui său, astfel încât să fie alături de el în aceste momente dificile. Iată care este motivul pentru care Meghan Markle nu îl va însoți pe Prințul Harry în Marea Britanie.

Prințul Harry va merge în vizită la Regele Charles, însă fără Meghan Markle

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer ce nu a fost dezvăluită publicului, iar în urmă cu puțin timp de la dezvăluirea acestei probleme de sănătate a tatălui său, Prințul Harry a decis să meargă în Marea Britanie pentru a fi alături de Regele Charles în această perioadă dificilă a vieții sale.

O sursă apropiată a Prințului Charles a dezvăluit că acesta nu își dorește să nu îi fie alături Regelui Charles în această situație delicată, sursa mărturisind că cei doi luaseră deja legătura telefonic, vorbind despre starea acestuia de sănătate.

Această sursă spune că prin intermediul apelului telefonic s-a discutat despre diagnosticul primit de Regele Charles, dar și de vizita Prințului Charles în Marea Britanie.

Citește și: Meghan Markle intensifică zvonurile despre divorțul ei de Prințul Harry! În ce ipostaze a fost surprinsă nora Regelui Charles

“Ducele a vorbit cu tatăl său despre diagnosticul său.

El va călători în Marea Britanie pentru a o vedea pe Majestatea Sa în zilele următoare”, a spus sursa, conform celor de la independent.co.uk.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Deși această veste a fost una surprinzătoare pentru oamenii de pe tot globul, sursa a recunoscut că Prințul Harry nu era deloc străin de situație, fiind mereu anunțat de care este starea de sănătate a tatălui său. Prințul Harry va merge în vizită la tatăl său singur, Meghan Markel dorindu-și să rămână în casa lor din Montecito, California, împreună cu copiii lor Archie, de patru ani, și Lilibet, în vârstă de doi ani, astfel încât să îi îngrijească pe aceștia.

Harry nu s-a întors în Marea Britanie de când a participat la WellChild Awards la Londra, în septembrie. El nu a petrecut timp cu tatăl sau cu fratele său în acea vizită.

Regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer

Regele Charles al III-lea a fost operat de prostată în urmă cu aproximativ o săptămână, însă în urma acestei intervenții s-a descoperit că acesta suferă de o formă de cancer pe care Palatul Buckingham nu a dorit să o dezvăluie, iar în cadrul aceluiași comunicat s-a menționat și că Regele

Charles a început un tratament pentru această boală. O sursă apropiată familiei regale a afirmat că forma de cancer de care suferă Regele Charles nu este de prostată, menționează Reuters.

Monarhul în vârstă de 75 de ani a ajuns la spital în urmă cu 10 zile pentru a fi supus unei operații de prostată, aceasta fiind mărită, însă în timpul investigației pentru această afecțiune, medicii au descoperit că are o formă de cancer. Deși Ragele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer, reprezentanții Familiei Regale au mărturisit că acesta privește foarte optimist spre viitor, potrivit click.ro.

Din nefericire, Regele Charles va fi nevoit să își amâne toate îndatoririle din perioada următoare, astfel încât să își poată urma tratamentul în liniște. Deși acesta își amână îndatoririle în următoarea perioadă, Regele Charles va rămâne din punct de vedere constituțional, șef și suveran al regatului britanic.