Motivul pentru care milionarul Doru Morcovescu, cel care deținea un important hotel din Ploiești, s-a spânzurat. Fiica acestuia a făcut mai multe precizări: „Momentul de slăbiciune”

Author: Andreea Buinoschi

Motivul pentru care milionarul Doru Morcovescu, cel care deținea un important hotel din Ploiești, s-a spânzurat. Fiica acestuia a făcut mai multe precizări: „Momentul de slăbiciune”

Sursa: Facebook

Doru Morcovescu, un milionar din Ploiești, proprietar al unui mare hotel din oraș, a fost găsit spânzurat. Fiica acestuia a elucidat misterul și a făcut câteva declarații.

Doru Morcovescu, milionarul care deținea un important hotel în Ploiești, a lăsat durere în inimile apropiaților, după ce a fost găsit spânzurat. Acesta avea 60 de ani și mai multe hoteluri în Ploiești și în Slănic.

De ce s-a sinucis Doru Morcovescu, proprietarul unui hotel important din Ploiești

Joi, 29 decembrie, un angajat al unuia dintre hotelurile pe care acesta le deține, l-a găsit pe Doru Morcovescu spânzurat, în baia apartamentului hotelului pe care îl avea.

Conform surselor apropiate acestuia, afacerile mergeau foarte bine, motiv pentru care și avea sa ar fi estimată la 140 de milioane de euro. De asemenea, Doru Morcovescu nu avea datorii și avea o viață foarte frumoasă, alături de familie și de cei doi copii pe care îi are.

Citește și: Alexia, fata din Pașcani ale cărei brațe au fost replantate, se întoarce acasă. După o operație de 20 de ore și două săptămâni în spital, adolescenta revine în familie

Moartea acestuia este învăluită în mister, deoarece fostul om de afaceri nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să spună sau prin care să dea de înțeles care ar fi motivul ce a stat în spatele acestei decizii.

Fiica lui, Alexandra Morcovescu, a postat un mesaj în mediul online, prin intermediul căruia aduce mai multe lămuriri cu privire la cele întâmplate, dar cerând decență în aceste clipe dramatice pe care familia ei le traversează.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Doru Morcovescu avea depresie

Alexandra Morcovescu a precizat, prin intermediul unui mesaj postat în mediul online, că tatăl ei suferea de depresie, boală ce a survenit în urma unor alte afecțiuni, acestea fiind responsabile pentru tragedia care a avut loc.

„Tatal meu NU s a sinucis din cauza datoriilor, de aceea, de dragul corectitudinii, solicit tuturor jurnaliștilor care au făcut speculații în acest sens să rectifice știrea. În realitate, tatăl meu a fost un om curajos care, în 30 de ani de activitate, în domeniul HORECA, nu s-a dat niciodată bătut, din contră a luptat și a construit o afacere care îi va purta amprenta mulți ani de acum încolo.

Și au fost destule situații grele, ținând cont de starea economică a țării în care trăim.

Citește și: Un copil de patru ani din Pitești a murit, după ce a mers la stomatolog. Ancheta a fost deschisă la începutul anului 2022

Aș dori să se înțeleagă foarte clar faptul că tatăl meu suferea de mai mulți ani de depresie, generată de alte boli, acesta fiind momentul de slăbiciune care, din păcate pentru familia noastră, a dus la această grea pierdere”, a precizat fiica acestuia.

Un dosar penal a fost întocmit de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru a se stabili cauzele producerii incidentului.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?