Motivul pentru care Monica Tatoiu își cumpără mâncare din străinătate. Țara scumpă din care își face piața: „Eu știu să mănânc!”

Author: Bianca Hriscu

Monica Tatoiu a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care alege să cumpere mâncarea din străinătate

Sursa: Captură KANAL D

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Monica Tatoiu a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care își cumpără mâncarea din străinătate. De ce nu alege producătorii români?

Monica Tatoiu este una dintre cele mai controversate personaje din showbizul autohton, astfel că vedeta a reușit din nou să stârnească reacții aprinse atunci când a dezvăluit că își face piața din alte țări, preferând astfel să își cumpere mâncarea din străinătate. Care este, de fapt, motivul pentru care Monica Tatoiu preferă produsele din străinătate?

De ce își cumpără Monica Tatoiu mâncarea din străinătate? Află de unde își face vedeta piața

Nu mai este un secret pentru nimenu că Monica Tatoiu este una dintre cele mai bogate femei din România, iar acest confort financiar îi permite vedetei să își satisfacă anumite dorințe. Astfel, Monica Tatoiu a surprins pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit că își cumpără mâncarea din străinătate. În plină pandemie de coronavirus, vedeta nu a renunțat la acest obicei și a explicat și de ce a luat decizia de a-și face piața din țări ca Italia sau Franța.

Citeste si: Ce vârstă are și cine este Monica Tatoiu? Tot ce trebuie să știi despre una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România

Dacă la prima vedere acest lucru ar putea fi interpretat de unele persoane drept un moft, în realitate, Monica Tatoiu a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că motivul pentru care își cumpără mâncare din străinătate este, de fapt, calitatea produselor.

Vedeta a precizat că piața din străinătate oferă alimente care se ridică la un anumit standard de calitate, motiv pentru care preferă să își cumpere mâncarea de la mii de kilometri distanță. 

„Pentru că nu te îngrașă așa cum te îngrașă asta de la noi. Acum, am descoperit Puglia. Acum, la fiecare 2 săptămâni de zile, am adresa, îmi trimite la Milano și de la Milano e transport săptămânal, mi-l aduce în buza casei: pâine, cârnați...nu

te îngrașă. E ca la benzină. Benzina din Italia face consumul 12,8 la 100 de kilometri și benzina cumpărată în România 15 și costă mai scump. Eu nu cred că acei cârnați pe care îi mănânci la pensiune, aia cumpărați de la supermarket, că numai aia îți dau chitanță fiscală, sunt bio. Sunt foarte sărate, eu nu pot. Vinul românesc, da? Eu îmi iubesc țara, dar să terminăm cu gargara asta, să sprijinim producătorii.
Păi cum să sprijin producătorul român care nu e în stare ca din 5 sticle de vin toate să aibă aceeași calitate, dar prețurile sunt mari? Hai să fim serioși. Hai să îi stimulăm obligându-i să se ridice la niște standarde. Eu știu să mănânc și nu e vorba de bani, e vorba de calitatea păpicii. Decât mult și prost, mai bine puțin și bun.”
, a spus Monica Tatoiu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mai mult decât atât, vedeta a adăugat că preferă să își facă piața din străinătate și pentru a-și proteja sănătatea și a preveni kilogramele în plus. Este cunoscut faptul că Monica Tatoiu are un stil de viață sănătos și că este foarte atentă la alimentație, acesta fiind detaliul care o ajută să se mențină tânără. La vârsta de 65 de ani, vedeta este într-o formă fizică foarte bună și se pare că totul are legătură și cu regimul alimentar pe care îl urmează. 

Biografie Monica Tatoiu. Cine este, de fapt, vedeta?

Mulți o cunosc pe Monica Tatoiu pentru că au văzut-o la TV, însă analizând biografia vedetei ies la iveală o mulțime de lucruri pe care oamenii nu le cunosc despre ea. Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri din România, iar în trecut a fost profesoară de matematică. Monica Tatoiu are un doctorat în matematică, obținut la Universitatea din Iași, în 1990. 

Monica Tatoiu este considerată una dintre cele mai bogate femei din România. Foarte mulți ani, vedeta a condus o cunoscută companie de produse cosmetice, motiv pentru care numele ei este adesea asociat cu această companie internațională. 

Potrivit biografiei Monicăi Tatoiu, vedeta s-a născut pe 21 iunie 1956, în Bocșa Montană și are 65 de ani. 

Citeste si: Biografie Monica Tatoiu. Descoperă ce vârstă are Monica Tatoiu, cum a învins cancerul și cum o chema înainte de căsătorie