Motivul pentru care o adolescentă în vârstă de 17 ani și-a ucis mama cu mâinile goale. Copila și-a recunoscut imediat fapta

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 oct 2023, 01:10

Copila și-a recunoscut imediat fapta

Sursa: PixaBay

Încă de la primele ore ale dimineții, o tânără de 17 ani ar fi sunat la urgențe și a recunoscut că și-a omorât mama.

Ulterior, poliția și procuratura pentru minori au început investigațiile. Adolescenta, care și-a mărturisit crima, a fost arestată sub acuzația de omor voluntar și a fost transferată la un centru din Caltanissetta, arată PalermoToday.

Motivul pentru care adolescenta de 17 ani și-a ucis mama

Adolescenta și mama ei s-ar fi certat destul de des în ultima perioadă, dar de data aceasta, tânăra a avut un exces de furie.

„Mi-am ucis mama”, a spus fata când a apelat la 112.

Citește și: Cine este tânăra de 17 ani care a murit după ce a luat un drog consumat des în rândul tinerilor. Pastila i-a pus capăt vieții în doar câteva ore

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Procuratura pentru minori a emis o ordonanță de reținere împotriva fiicei de 17 ani a Terezei Spanò, profesoara de 55 de ani găsită moartă în această dimineață în casa din Corso Butera, Bagheria, unde locuiau amândouă. Ordinul a fost executat, iar acum fata, după ce a mărturisit comiterea crimei, este acuzată de omor voluntar.

Citește și: Spania a înregistrat cel mai mare număr de crime împotriva femeilor din ultimii 20 de ani, în luna decembrie, fiind denumită „cea mai neagră lună”

Ancheta, care este încă în desfășurare, a fost demarată după ce fata de 17 ani a sunat la numărul unic de urgență și a recunoscut ce a făcut. La fața locului s-au deplasat ofițeri de la Biroul de Prevenire Generală și criminaliști, care au început ancheta în așteptarea sosirii procurorului pentru minori, Claudia Caramanna. Fata a fost apoi reținută și dusă la secția de poliție din Bagheria pentru investigații și pentru a fi audiată în prezența avocatului ei și a unui psiholog.

Tânăra și-a ucis mama sufocând-o cu mâinile goale

Fata de 17 ani, singura fiică a femeii de 55 de ani, care preda la o școală primară din Casteldaccia, ar fi povestit ultimele ore înainte de găsirea cadavrului, recunoscând că și-a pus mâinile în jurul gâtului mamei sale până când și-a dat ultima suflare. Acest lucru a fost stabilit ulterior de către medicul legist în timpul inspecției cadavrului.

Fata, care nu are antecedente penale, a fost dusă la comunitatea educațională terapeutică din Caltanissetta, unde va rămâne până la noi ordine.

Trupul neînsuflețit al Teresei Spanò a fost transportat la Institutul de Medicină Legală de la Policlinico, unde, după ce va fi emis ordinul, se va efectua o autopsie pentru a se stabili cauza exactă a morții profesoarei. După ce cadavrul a fost găsit în această dimineață, a reieșit că femeia de 55 de ani luase pastile, dar nu este clar dacă era vorba de medicamente pe care femeia le lua în mod regulat sau dacă aceasta

a fost doar o ipoteză inițială care a apărut atunci când s-a luat în considerare un posibil caz de sinucidere.