Motivul pentru care o femeie de 90 de ani a ținut trupul neînsuflețit al fiului, în apartament, timp de două săptămâni. Vecinii au dat alarma din cauza mirosului

Author: Andreea Buinoschi

Femeia și fiul ei locuiau împreună

Sursa: pexels

O bătrână de 90 de ani, din Brașov, a ținut, în apartament, timp de două săptămâni, trupul neînsuflețit al fiului ei. Grozăvia a fost descoperită în momentul în care vecinii nu au mai putut suporta mirosul și au dat alarma.

O bătrână din Brașov a ținut cadavrul fiului, timp de două săptămâni, în apartament. Băiatul acesteia avea 58 de ani și fusese părăsit de cea care îi jurase iubire veșnică.

Motivul pentru care o bătrână din Brașov a ținut cadavrul fiului, în apartament

Durerea pierderii unui copil este extrem de puternică, motiv pentru care, nu a putut să se despartă de el și a decis să îi țină cadavrul, în apartament, timp de două săptămâni, aceasta fiind una dintre pistele pe care merg anchetatorii.

Femeia ar mai fi continuat să ascundă adevărul, dacă vecinii nu anunțau de mirosul puternic care venea din apartamentul ei.

Femeia și fiul ei locuiau împreună, deoarece acesta fusese părăsit de soție. Bărbatul era angajat al unei firme de telecomunicații, dar, din cauza problemelor personale, începuse să bea. Dependența de alcool s-a suprapus cu ciroza de care se îmbolnăvise, iar situația sa s-a degradat extrem de repede.

Citește și: Descoperire șocantă în râul Mureș. Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit, după ce ar fi stat o săptămână sub apă

Femeia de 90 de ani era cea care se îngrijea de el și, când a văzut că fiul ei a murit, nu a relatat acest lucru autorităților. Mai mult decât atât, vecinii susțin că și ea ar fi avut unele probleme de sănătate, ba chiar că ar fi avut și probleme psihice.

Alarma a fost dată de vecini ieri, 3 aprilie, în momentul în care mirosul a devenit insuportabil, conform observatornews.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cadavrul unui bărbat, ținut doi ani într-un congelator

Un bărbat din Marea Britanie este acuzat că a ținut trupul neînsuflețit  al unui fost coleg de apartament, într-un congelator, timp de doi ani.

Cei doi locuiau împreună, într-un apartament din centrul orașului Birmingham.

John Wainwright a murit în luna septembrie a anului 2018, la vârsta de 71 de ani, iar trupul neînsuflețit a fost descoperit abia doi ani mai târziu, în congelatorul din apartament. Momentan, nu se știe care este cauza decesului.

„El spune că nu a acționat necinstit, și susține că avea dreptul la fondurile din contul domnului Wainwright.

Acordul a fost că sumele vor fi plătite în comun în contul domnului Wainwright, așa că, în esență, susține că au fost fondurile sale în contul domnului Wainwright și, pe scurt, avea dreptul la ele", a precizat avocatul colegului de apartament.

Citește și: Cele patru persoane dispărute în apele râului Mureș sunt de negăsit. „Ne rugăm la Dumnezeu să-i scoată la mal”

În prezent, colegul de apartament a fost eliberat pe cauțiune și așteaptă ca procesul de judecată să înceapă pe data de 7 noiembrie. Mai mult decât atât, în ciuda dovezilor care îl incriminează, acesta neagă faptele, potrivit BBC.