Motivul pentru care o tânără mamă din Satu Mare s-a sinucis. Ani la rând s-a confruntat cu această tulburare

Author: Lavinia Medrea

Ani la rând s-a confruntat cu această tulburare

Sursa: Canva/PortalSm - colaj Kanal D

O femeie din Călinești-Oaș, Satu Mare, s-a sinucis din cauza unei tulburări care a măcinat-o ani la rând.

Localitatea Călinești-Oaș din județul Satu Mare este în doliu în aceste momente. O tânără mamă, care locuia la periferia Vienei, s-a sinucis după ce ani la rând s-a luptat cu o depresie severă. Ancuța a pierdut, din păcate, lupta cu această tulburare, relatează  PresaSM.

Motivul pentru care s-a sinucis o tânără mamă din Satu Mare

Ancuța și-a încheiat socotelile cu viața pe data de 15 noiembrie 2022, când a decis să urce pe un pod și să sară în gol. Echipajele de urgență ajunse la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru femeie decât să declare decesul. Ancuța, care avea un copilaș de doi ani, suferea de o depresie severă de când a murit mama ei, iar totul s-a amplificat și după ce a avut un episod de depresie post-natală, imediat după ce a născut.

Citește și: Un inginer de 38 de ani, tatăl a doi copii, s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, la Galați. Bărbatul urma să plece în Olanda a doua zi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pentru că nu a fost înțeleasă și ajutată de familie, dar și pentru că nu a avut posibilitatea de a beneficia de un ajutor specializat, Ancuța a pierdut lupta cu depresia și, odată cu această pierdere, și-a pierdut și

viața sinucigându-se. Ancuța era căsătorită din septembrie 2022 și avea un copil de doi ani, care va trebui să trăiască fără mamă în urma acestei tragedii. Copilul va rămâne în grija tatălui, un sătmărean din comuna Gherța Mică.

Motivul pentru care s-a sinucis un bărbat din Suceava

„Vă rog frumos să sunați la 112 și să anunțați că m-am sinucis! Vă urez tuturor numai bine”, ar fi scris pe biletul bărbatului.

Citește și: Două minore din Brașov ar fi fost răpite de un bărbat de 42 de ani. Ce le-a spus acesta mamei fetelor

Bărbatul a fost găsit mort în apartamentul său, cu o pungă legată de cap prin intermediul căreia s-a sufocat singur cu gazul din două butelii, eliberat prin două furtunuri.

„Declar că m-am sinucis pentru că sunt bătrân, bolnav, singur și sărac”.

  Cu respect și cele mai bune urări de bine pentru toată lumea”,  ar mai fi scris în biletul de adio lăsat de bătrân.