Motivul pentru care parintii Simonei Halep nu sunt de acord cu iubitul acesteia! Ce lucru rușinos au aflat despre Toni Iuruc

Author: Luiza Stama
Actualizat: 01 feb 2021, 00:40
Simona Halep are o relatie extraordinara cu parintii ei

Simona Halep traieste o frumoasa poveste de dragoste, cu care parintii ei se pare ca nu ar prea fi de acord, din cauza unor lucruri legate de viata si trecutul lui Toni Iuruc, iubitul tenismenei.

Parintii Simonei Halep nu sunt foarte incantati de relatia pe care tenismena o are cu Toni Iuruc.

Se pare ca traditia si cultura aromana nu sunt chiar in acord cu cateva aspecte legate de viata si trecutul iubitului Simonei, varul patronilor lantului de cluburi si restaurante Fratelli.

Simona Halep si Toni Iuruc, dragoste la prima vedere

Omul de afaceri activeaza in domeniul imobiliarelor si detine unul dintre complexurile rezidentiale din Pipera, cele mai scumpe din Capitala.

Veniturile lui Toni Iuruc nu sunt deloc mici, iar succesul lui in afaceri i se datoreaza in exclusivitate.

Simona Halep si Toni Iuruc s-au cunoscut in Fratelli, iar intre ei a fost dragoste la prima vedere. Tenismena nu a fost interesata de niciun aspect din viata sau trecutul iubitului ei, iar relatia lor a evoluat foarte frumos, cu planuri de casatorie si ganduri frumoase despre viitoarea lor familie.

Parintii Simonei Halep stiu si trecutul lui Toni

Insa Toni Iuruc este cu 12 ani mai in varsta decat Simona, iar in trecut, afaceristul a fost casatorit si a divortat, potrivit ziare.com. Aceste lucruri nu sunt obisnuite in traditia aromanilor, iar parintilor Simonei Halep nu le este deloc usor sa se impace cu aceste ganduri.

Citeste si: Cum se implică Simona Halep în lupta împotriva coronavirusului?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Simona Halep, apariție elegantă la petrecerea jucătoarelor de tenis din Dubai. A impresionat pe toată lumea!

Anul trecut, in luna octombrie, Simona a fost ceruta in casatorie de Toni Iuruc, iar tenismena era foarte incantata de faptul ca isi va intemeia o familie. Nunta era planuita pentru luna septembrie a acestui an, insa pandemia le-a stricat planurile indragostitilor.

„Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open.

Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, declara un apropiat al familiei tenismenei la acea vreme.

Citeste si: Simona Halep a donat pentru Australia o suma mai mare decat s-a spus: "Stiti ca iubesc Australia! Vreau sa ajut!"

Citeste si: Cum arata Simona Halep in costum de baie: ce ascunde pe sub haine

 

 

 

Taguri: