Motivul pentru care Patrick nu se poate apropia de Alexandra: „Nu știu ce face...”. Decizia luată de Virginia după ce concurentul i-a spus această problemă

Autor: Diana Ghita

Ce au discutat Patrick și Virginia în camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Virginia și Patrick au fost aduși în camera roșie pentru a planifica o activitate împreună, în calitate de lideri ai săptămânii.

Cei doi concurenți din „Casa iubirii” au avut la dispoziție șapte minute în care s-au gândit la ce vor să facă, iar, în acest timp, Patrick a rugat-o pe Virginia să îi pună o vorbă bună la Alexandra, întrucât este interesat să se apropie de ea și să o cunoască mai bine.

De ce nu se poate apropia Patrick de Alexandra

Virginia s-a arătat dornică să îl ajute pe colegul ei în legătură cu Alexandra și l-a întrebat, în mod ironic: „Ești pregătit? Crezi că o să-ți pun o vorbă bună sau rea?”.

Însă Patrick a fost ferm convins de faptul că îi va respecta cerința și i-a spus că are încredere în ea: „Eu îmi pun toată baza în tine”.

În urma acestei discuții, Virginiei i-a venit greu să creadă că tânărul se simte atras de fosta iubită a lui Gagea: „Dar chiar îți place Alexandra?”.

Citește și: Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii

Ce decizie a luat Virginia după ce Patrick i-a dezvăluit că vrea să se apropie de Alexandra

Deși din exterior pare că Patrick și Alexandra nu s-ar potrivi, concurentul a explicat că, într-adevăr, i-a stârnit interesul, dar nu poate face pași prea mari spre ea, din cauză că nu știe exact ce sentimente sunt între ea și Gagea la momentul actual și nu ar vrea să strice lucrurile între ei. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Mi se pare interesantă. Nu știu cât îmi place, pentru că nu vreau nici să-mi dau atât de mult voie, în condițiile în care nu știu ce face ea pe aici prin casă și nu știu ce face cu Gagea. Gagea, în ultima perioadă, simt că plusează tot mai tare spre ea și nu vreau să mă bag într-o ecuație în care nu mi-e locul”,  a spus Patrick.

Citește și: Virginia, Robi, Sebastian și Roberta se întrunesc pentru o „ședință”! Băieții vor să înțeleagă ce au de împărțit Virginia și Roberta

Totuși, Virginia s-a arătat în continuare sceptică și i-a dezvăluit că unele concurente, printre care și Julia, nu cred că Patrick este atât de dornic să se apropie de Alexandra, întrucât nu face gesturi prea mari în acest sens.

„Vorbeam asta cu Julia ieri și eu i-am zis același motiv pe care îl spui tu, acum, și a zis că dacă ție chiar îți plăcea nu te mai interesa de Gagea”,  i-a spus Virginia tânărului în camera roșie. Însă, cu toate acestea, ea este hotărâtă să îndeplinească misiunea pe care i-a dat-o Patrick.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: