Motivul pentru care Pepe nu a mers la Survivor România 2021! Ce a spus artistul: "Fac urât, nu mă pot abține"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 03 feb 2021, 16:35
Pepe Foto(4)
Pepe a refuzat să participe la Survivor România 2021.

Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din România, însă puțini știu că artistul a refuzat să participe la Survivor România.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Pepe își petrece majoritatea timpului în mediul online, acolo unde ține legătura cu admiratorii săi. Recent, cântărețul le-a făcut câteva dezvăluiri fanilor în emisiunea sa ”Barul Online”.

Citeste si: Oana Roman spune adevărul pe față. Care este, de fapt, relația ei cu Pepe

Pepe a refuzat să participe la Survivor România 2021

Pepe le-a mărturisit admiratorilor săi din mediul online, care este adevăratul motiv pentru care a refuzat să participe la emisiunea ”Survivor România”.

Chiar dacă este o persoană competitivă, Pepe nu a participat până acum la Survivor, din cauza unor condiții pe care nu le poate respecta. Artistul a explicat că nu poate trăi fără telefon și se enervează foarte repede.

„Cum să trăiesc patru luni fără telefon?! Eu îmi ştiu limitele, fac urât de tot, nu mă pot abţine.  Sunt om echilibrat până mă enervez sau faci mişto de mine. După aia, mă transform. De asta nici nu am vrut să particip la niciun show din asta, gen Survivor sau Asia Express. Am fost la nişte negocieri şi când am auzit că nu am mâncare, nu am telefon, nu am acces la nimic.

Am renunţat! Eu trebuie să îmi fac damblalele. Trebuie să mănânc, eu mă descurc. Dar să mă lase în pace să fac ce vreau eu”, a spus Pepe, în emisiunea sa Barul online.

Pepe, declarații despre divorțul de Raluca Pastramă

Pepe a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu mama fetițelor sale, la mai bine de o lună de când a făcut anunțul despărțirii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Pe plan personal sunt foarte bine, exact cum ne-am propus de la început, aşa suntem în momentul ăsta. Am spus şi în alte interviuri că dacă au mai fost alte ambiţii, derapaje, nu au fost din partea mea şi nici nu mai contează.

Din punctul meu de vedere, lucrurile s-au echilibrat, s-au rezolvat. Am înţeles de la bun început cum stau lucrurile, am respectat decizia şi mergem mai departe, ne creştem frumos copiii şi ne-am înţeles cât se poate de amiabil şi de normal.

Sincer, nu îmi doresc să pară că am făcut acest interviu ca să vorbesc despre căsnicia mea trecută sau despre ce am învăţat sau ce nu o să mai fac.

Nu asta este ideea!

Citeste si: Pepe, dezvăluiri despre despărțirea de Raluca Pastramă. Ce a făcut în fața fetelor

Nu fug de întrebări, dar nu vreau să creez titluri de primă pagină făcând referire la căsnicia mea. Am învăţat să fim fericiţi şi să ne bucurăm de viaţă, avem doi copii frumoşi, aşa că nu-mi doresc decât să ne bucurăm de creşterea şi de evoluţia lor.

Chiar nu vreau să intru în detalii. Sunt om matur, am înţeles, am discutat ca oamenii maturi, am realizat că e mai bine aşa pentru noi. Să sperăm că o să fie şi pentru copii mai bine şi atât”, a spus Pepe pentru revista VIVA!

Cum vor împărți  Pepe și Raluca Pastramă custodia fetițelor

Maria și sora ei mai mică, Rosa, le-au spus părinților că își doresc să locuiască în casa în care au stat până când aceștia au decis să divorțeze. Pentru că cei doi vor să le protejeze cât mai mult, Raluca și Pepe au acceptat dorința prințeselor lor.

Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami, și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori , a declarat un prieten de-al foștilor parteneri de viață pentru publicația  impact.ro.

Citeste si: Raluca Pastramă, mesaj important pentru Pepe! "Copiii mei sunt motivul pentru care vreau..."

“Raluca le va putea lua fetele de fiecare dată când dorește, dar le va aduce apoi să doarmă în vila din Pipera. Excepție vor face weekend-urile în care fetele vor rămâne la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, și evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers”, a mai precizat aceeași sursă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.