Motivul pentru care Randi nu a iubit niciodată: „Mă fac să râd oamenii care spun...”. Artistul vorbește deschis despre relații și căsătorie

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 mar 2024, 00:05

Motivul pentru care Randi nu a iubit niciodată

Sursa: Captură Youtube

Randi a dat cărțile pe față în ceea ce privește situația sa sentimentală. Cunoscutul artist a dezvăluit motivul pentru care nu a iubit niciodată, dar și de ce nu crede în căsătorie.

În cadrul unui podcast, artistul Randi a vorbit deschis despre spiritualitate, dar și despre cum i s-a schimbat viața în ultima perioadă. În ciuda faptului că are foarte multe admiratoare, artistul a dezvăluit că nu a iubit niciodată.

Motivul pentru care Randi nu a iubit niciodată

Este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, însă atunci când vine vorba de viața personală, Randi este o persoană extrem de rezervată.

În cadrul podcast-ului moderat de Ilinca Vandici, artistul a afirmat că nu a iubit niciodată și că îl amuză oamenii care afirmă acest lucru cu atât de multă siguranță.

Pentru cântăreț, iubirea și fericirea sunt sentimente absolute, aceste sentimente nu vin și pleacă, ci sunt prezente constant în viața lui. Cu toate acestea, artistul încearcă să-și găsească propria fericire, astfel încât starea lui de bine să nu depindă de o anumită persoană.

Citește și: „Nou membru la noi acasă!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dat vestea cea mare fanilor

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„N-am iubit niciodată. Am înțeles că iubirea și fericirea sunt sentimente absolute, nu pleacă niciodată. Mă fac să râd oamenii care spun că ”am iubit-o”, după trei luni s-au despărțit, dar a iubit-o. Ce ai iubit? Că nici măcar nu ai cunoscut-o. Ce puteai să iubești? O proiecție pe care o vedeai tu. Iubirea ar putea să țină o eternitate, adică îi iubești și pe oamenii care au murit.

Nu e greu, trebuie să te iubești pe tine, viața nu se rezumă la a iubi pe cineva.”, a spus artistul, în cadrul podcast-ului #TeAscult, moderat de Ilinca Vandici.

Artistul nu crede în căsătorie

Acum ceva vreme, Randi a declarat că nu simte frică de Dumnezeu, deoarece nu crede în existența Lui, însă se află într-o căutare constantă a identității sale și a sensului vieții.

Deși s-a apropiat de vârsta de 40 de ani, artistul susține că nu se gândește să-și întemeieze o familie și nici nu ar crede în căsătorie.

Randi este de părere că un act nu reprezintă nimic și nu ar trebui să schimbe ceva între doi oameni, motiv pentru care vede căsătoria un lucru inutil. Pentru artist femeia potrivită reprezintă un egal, persoana cu care te împarți.

Citește și: „Nu cred în perfecțiune”. Ilinca Vandici, primul interviu după divorț. Ce calități trebuie să îndeplinească următorul bărbat din viața vedetei

„Mai ai nevoie de acte ca ea să spună că o iubești sau ea te iubește pe tine? Eu văd căsătoria ca și religia, adică două lucruri inutile(...). Femeia reprezintă un egal, o completare. Femeia e un suflet cu care te împarți. Nu am găsit fericirea, dar sunt liniștit, nu mai am drame, suferințe. Am învățat să-mi controlez stările, de fericire, de tristețe. Nu vreau să mai fiu o victimă a mediului, e mai bine ca fericirea să țină de tine.”, a mai spus Randi pentru sursa menționată anterior.