Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 iul 2024, 15:41

Andrei Versace a murit

Sursa: Facebook: Andrei Pârvan

Medicii legiști au ajuns la o concluzie în cazul morții lui Andrei Pârvan, cunoscut în mediul online drept Andrei Versace. Iată ce detalii au fost prezentate în raportul cu rezultatele preliminare ale necropsiei!

Cauza morții lui Andrei Versace rămâne încă un mister. Medicii legiști nu au descoperit leziuni interne sau externe, iar clarificarea circumstanțelor exacte ale decesului ar putea dura până la un an sau chiar mai mult.

Citește și: Cum a fost găsit, de fapt, Andrei Versace de către anchetatori. Prietenii cunoscutului influencer nu cred că moartea acestuia a fost un accident: „Halucina în ultima vreme”

Ce au descoperit medicii legiști în cazul morții lui Andrei Versace

Potrivit unor surse din anchetă, citate exclusiv pentru Gândul, medicii legiști au efectuat necropsia luni și au început deja prelevarea probelor necesare pentru diverse analize de laborator. Întrucât trupul lui Andrei Versace prezenta un grad avansat de putrefacție, determinarea cauzei decesului este extrem de dificilă fără rezultatele detaliate ale testelor.

Citește și: Ce a făcut Andrei Versace în ultimele săptămâni din viață? Prietenul influencerului a dezvăluit detalii importante: „A avut niște decăderi”

„În cazul lui Andrei Pârvan, cauza este nedeterminată, având în vedere gradul de putrefacție. Nu are leziuni interne și externe, iar mai multe probe vor fi analizate în condiții de laborator. Rezultatul lor îl vom afla peste un an, un an și jumătate”, au precizat sursele citate pentru Gândul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Probele prelevate includ și analize pentru a determina dacă Andrei Versace a consumat substanțe stupefiante sau a luat medicamente înainte de a muri.

Potrivit sursei menționate anterior, rezultatele acestor investigații toxicologice sunt cruciale pentru anchetă, dar vor dura mai bine de un an pentru a fi finalizate.

Fără aceste date esențiale, anchetatorii nu vor putea stabili direcția pe care să o urmeze în investigarea decesului. Familia lui Andrei Pârvan se pregătește să ridice trupul acestuia după finalizarea necropsiei, urmând ca sicriul să fie depus la o capelă din cartierul Berceni.

Influencerul urmează să fie înmormântat alături de bunicii săi.

Andrei Versace ar fi rămas fără bani, dar și fără prieteni

Andrei Versace a devenit cunoscut pentru viața sa opulentă și plină de distracții alături de numeroși prieteni din lumea bună a Capitalei. Totuși, în ultima vreme, se pare că această prosperitate s-a risipit, lăsându-l într-o situație dificilă.

Citește și: „Interlopii îl terorizau”. Andrei Versace a avut un mare conflict cu un temut interlop din Capitală

Un prieten apropiat a mărturisit că Andrei Versace nu mai era bine deloc, fiind prins într-un vârtej de substanțe interzise și alcool. Banii cu care se lăuda pe rețelele sociale păreau să se fi evaporat. De asemenea, excentricitatea afișată în aparițiile sale publice s-a dovedit a fi doar o fațadă. În ultimele sale momente, Andrei Versace ar fi fost singur și izolat, fără să mai comunice cu nimeni.

”Ceea ce vedeţi dumneavoastră pe Instagram era ca şi un pamflet, el nu mai avea bani mulţi”, ”Consuma în ultima vreme foarte multe substanţe, nu din acela interzise scumpe, ci mai ieftine pentru că halucina în ultima vreme. Spunea tâmpenii cum că se certa cu unul un tip care a fost arestat de mai multe ori şi mai multe persoane din alte clanuri. Nu ştiu ce au avut de împărţit, că înainte erau prieteni”, au povestit prietenii lui, conform  observatornews.ro.