Motivul pentru care Robi o respinge pe Julia: „Nu pot să stau liniștit lângă o fată”. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi concurenți

Autor: Diana Ghita

Care este situația dintre Julia și Robi

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de marți, 6 august, din „Casa iubirii”, Julia și Robi s-au întâlnit în camera roșie, unde tânărul a vrut să discute serios cu blondina despre relația pe care o au în prezent.

Pe tot parcursul sezonului 3 din „Casa iubirii”, Julia și Robi au avut atât momente de apropiere, cât și certuri, iar concurentul vrea să afle ce simte, cu adevărat, colega lui pentru el.

De ce o respinge Robi pe Julia

Deși, până în prezent, nu s-a concretizat nimic între ei, Robi a remarcat episoadele de gelozie ale Juliei, așa că își dorește să afle de ce tânăra are asemenea reacții: „Noi nu am avut niciun fel de interacțiune amoroasă.

Ce ai tu cu mine, ce ți s-a întâmplat?”.

Însă blondina a ținut să-l contrazică pe tânăr și să-i spună că ceva s-a înfiripat între ei încă de la bun început: „La început a fost”.

Ulterior, Julia i-a explicat lui Robi că ea și-ar dori să fie în centrul atenției lui, atunci când se gândește să facă un gest frumos față de concurente: „Nu m-a deranjat că ai luat flori la toate fetele, că tu ai mai făcut asta, nu e prima dată, e un gest foarte drăguț, de apreciat.

M-a deranjat că, gen, să fi fost eu bărbat, am o interacțiune mai specială cu o fată, mă gândesc să-i iau doar ăleia, nu la toate”.

Citește și: Robi, gest uluitor la adresa Juliei! Concurentul a invitat-o la dans! „Nu-mi plac falsitățile astea!” Iată cum a reacționat Julia și de ce și-a stăpânit cu greu lacrimile

Robi, însă, a fost surprins de pretențiile Juliei: „I-auzi și tu... Măi, Julia, ce ai mă? Iar ai început să furi curent?(...) Eu nu pot să stau liniștit, ca omul, lângă o fată, că tu te superi imediat”.

Ce se întâmplă, de fapt, între cei Julia și Robi

Concurentul nu pare să își dorească o relație amoroasă cu Julia, tocmai de aceea a rugat-o să nu își mai facă speranțe și să nu mai fie geloasă atunci când interacționează cu alte fete.

Însă blondina nu a părut să dea importanță spuselor acestuia, întrucât în tot acest timp s-a cuibărit în brațele lui.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Robi și Julia, apropieri tandre și declarații de dragoste: "Să fim doi nebuni care se iubesc la nebunie!" Tânăra s-a întâlnit cu familia concurentului din Casa iubirii

Julia: „Păi și de ce să stai? Poți să stai lângă mine”.

Robi: „Uită-te cât de frumos ne înțelegem, de ce nu păstrezi tu treaba asta?”.

Julia: „Păi da, pentru că suntem noi doi nu mai e (n.r. nimeni în jur)”.

Robi: „Păstrează, frate, și tu treaba asta și nu o mai lua pe arătură. Lasă-mă să mă simt și eu bine, să fiu și eu liniștit”.

Julia: „Dar tu te simți bine și în nebunia mea”.

Robi: „Julia, tu iar te duci departe, iar nu te simți și tu ok să profiți și tu de moment. Tu te duci... Tu acum ești măritată, în gândul tău”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: