Motivul pentru care Rona Hartner a vrut să fie înmormântată într-o rochie albă. „Mi-a spus să mă ocup” Rinda a respectat ultimele dorințe ale surorii sale

Author: Laura Macovei
Actualizat: 01 dec 2023, 14:42

Motivul pentru care Rona Hartner a vrut să fie înmormântată într-o rochie albă. „Mi-a spus să mă ocup”

Sursa: Rona Hartner Facebook

Rona Hartner a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Alături de ea au fost familia, prietenii, dar și fanii, care au vrut să o vadă pentru ultima dată.

Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie, după lupte crâncene cu boala. Actrița a fost repatriată, întrucât se afla în Franța, acolo unde era stabilită de ani de zile alături de fiica sa, Rita. 

Înmormântarea actriței a avut loc vineri, de Ziua Națională a României. Slujba de înmormântare a avut loc la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală, la ora 12:00. 

Motivul pentru care Rona Hartner a vrut să fie înmormântată într-o rochie albă

Rona a fost mereu o persoană stilată, cu un stil vestimentar aparte. Aceasta obișnuia să poarte mereu coronițe din flori pe cap, iar în partea de jos ne obișnuia cu rochii și diferite fuste, care mai de care. 

Rona a avut și o dorință: să fie îmbrăcată în alb atunci când va părăsi lumea aceasta.

Actrița și-a dorit o rochie albă, însă nu de mireasă și pe cap, o coroniță din flori. 

Citește și: Alături de cine va fi înmormântată Rona Hartner? Actrița va fi înhumată pe 1 Decembrie

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Rona mi-a spus să mă ocup de înmormântare și și-a dorit ca fratele meu să se ocupe de succesiune.

Sora mea a vrut să o îmbrac într-o rochie albă, dar nu una de mireasă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea, cum îi plăcea ei. Coronița pe care i-am făcut-o a fost realizată din flori naturale ”, a declarat Rinda Hartner, pentru viva.ro.

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Fostul soț, prezent la înmormântare

Zeci de oameni au fost prezenți la înmormântarea îndrăgitei actrițe și cântărețe Rona Hartner.

Dintre aceștia, cei mai îndurerați au fost membrii familie, în special mama, fiica, dar și sora regretatei actrițe. 

Rita Hartner este însoțită de tatăl ei, Rocco Sedano, care este și primul soț al Ronei Hartner. Bărbatul nu s-a despărțit nicio clipă de fiica sa. Cei doi au ajuns la Cimitirul Bellu din Capitală, îmbrăcați în haine negre, iar pe chipurile lor se reflectă tristețea.

Citește și: Cine moștenește averea Ronei Hartner? Decizia luată de regretata artistă înainte să moară

La vârsta de doar 50 de ani, Rona Hartner a încetat din viață, fiind înfrântă de cancer. Artista iubită a păstrat un optimism remarcabil și a crezut cu tărie până în ultimul moment că va învinge în bătălia împotriva acestei boli nemiloase. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.