Motivul pentru care Roxana Nemeș și soțul ei vor să se mute la casă. Frumoasa cântăreață face furori pe șantier

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 mar 2023, 01:50

Roxana Nemes, detalii despre noua vila in care se va muta cu sotul ei

Sursa: Instagram

Roxana Nemes si sotul ei isi vor vedea in curand visul cu ochii si se vor muta la casa.

Frumoasa cântăreață nu își mai vede capul de treaba de când au început lucrările la vila în care se vă muta alaturi de soțul ei. Cei doi și-au dorit de ceva timp să se mute la casa, iar principalul motiv pentru care Roxana și Calin Hagimă au luat aceasta hotărâre este strict legata de copilul pe care cei doi și-l doresc foarte mult.

Citeste si: EXCLUSIV! Cu ce notă a luat Roxana Nemeș BAC-ul: "Din acel moment, tata nu a mai avut ce să comenteze!"

Roxana Nemes, primele detalii in exclusivitate despre vila in care se va muta cu sotul ei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

  "Hotărârea am luat-o în pandemie când am stat acele luni închiși în casa. Am zis, ok, daca vine un copil, avem spatiu suficient, apartamentul este mare, în centrul orașului, dar nu vreau să îl plimb în balcon sau când creste să îl țin în fata locului că nu mai este că pe vremea mea când eram în siguranță. Am zis, hai să vedem, poate ne facem o casa.

Eu am crescut la casa și stiu ce înseamnă. E multa munca la casa, dar am zis că ar fi bine să facem acest pas.

Cand se va muta Roxana Nemes in noua vila

Citeste si: EXCLUSIV! Roxana Nemeș, primele dezvăluiri despre intervențiile estetice: "De ce toată lumea vrea să semene cu cineva?!"

Vorbesc cu foarte mulți oameni de la mobila, faianță, gresie. Hotăram împreună, ne uitam și noaptea și visam tot felul de idei de cum să amenajam. Ne implicam extrem de mult, dar suntem la stadiul de construcție pentru că am spart și reconstruit. Calin merge zilnic la masa să vadă cum e cu muncitorii, să le zică tot felul de lucruri. Ce tine de interior, mă duc eu.

Îmi place că ne spunem, avem cam același gusturi, suntem pe neoclasic. Cred că la vara viitoare ne vom muta pentru că este mare și încă vrem multe și durează. Oricum, se mișcă repede muncitorii, însă nu ne grăbim, când va fi gata, va fi gata, a dezvăluit foarte entuziasmata Roxana Nemeș pentru kanald.ro.