Motivul pentru care s-a sinucis un bărbat din Suceava a șocat pe toată lumea. Ce scria în biletul de adio

Author: Lavinia Medrea

Ce scria în biletul de adio

Sursa: PixaBay

Un bărbat din Suceava a ales să-și încheie viața, dar nu înainte de a anunța acest lucru și de a le mulțumi tuturor.

Un bărbat din Suceava, Fălticeni, s-a sinucis dintr-un motiv pe care nu toată lumea îl alege, iar biletul de adio lăsat în ușa apartamentului a fost și mai ieșit din comun. Prin intermediul acestuia, bărbatul anunța vecinii că își ia viața și să anunțe la 112 acest lucru.  

Motivul pentru care s-a sinucis un bărbat din Suceava

„Vă rog frumos să sunați la 112 și să anunțați că m-am sinucis! Vă urez tuturor numai bine”, ar fi scris pe biletul bărbatului, potrivit  ziaruldepenet.ro.

Bărbatul a fost găsit mort în apartamentul său, cu o pungă legată de cap prin intermediul căreia s-a sufocat singur cu gazul din două butelii, eliberat prin două furtunuri.

Citește și: O fată de 17 ani din Focșani a murit, la patru luni de când a născut, după ce medicii ar fi uitat mai multe pansamente în corpul ei

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Declar că m-am sinucis pentru că sunt bătrân, bolnav, singur și sărac”.   Cu respect și cele mai bune urări de bine pentru toată lumea”,  ar mai fi scris în biletul de adio lăsat de bătrân.

De ce s-a sinucis, de fapt, Ioan, băiatul din Mehedinți

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți a demarat o anchetă după ce Ioan, un copil în vârstă de 13 ani din Mehedinți, s-a aruncat în gol de pe clădirea unei foste maternități din Drobeta Turnu-Severin.

După ce au apărut în mediul online mai multe informații conform cărora Ioan a fost agresat de nenumărate ori de tatăl lui, instituția s-a autosesizat în cazul copilului. Tatăl lui Ioan este, actual, preot la catedrala episcopală din Drobeta Turnu-Severin.

Citește și: Cine este tânărul de 21 de ani care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, chiar sub privirile tatălui său

„Ne-am autosesizat ca instituție după producerea acestei tragedii. Este un caz care ne-a afectat direct, nu doar că angajații ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Spun că ne-am autosesizat pentru că nu am avut nicio solicitare scrisă din partea unei persoane sau a unei instituții. Se conturează niște aspecte care evident trebuie verificate. Nu aș vrea să ne antepronunțăm, Vreau să fie foarte clar acest lucru, nu spun că lucrurile stau într-un fel sau altul, pentru că ancheta este încă în fază incipientă.

Noi urmează să verificăm prin această anchetă ce s-a întâmplat acolo în familie și să vedem dacă nu cumva și ceilalți trei copii ai familiei sunt într-o situație de risc, în cazul în care relatările de presă se confirmă”, a afirmat Adrian Bidilici, director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți.