Cine este soțul Marei Bănică și de ce nu își dorește să se afișeze în public alături de ea: „Eu nu sunt soțul Marei Bănică”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 oct 2023, 04:15

Cine este soțul Marei Bănică și de ce nu își dorește să se afișeze în public alături de ea

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, invitata lui mihai Ghiță a fost Mara Bănică, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România.

Invitată în ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Mara Bănică și-a pus „oglindă” în suflet și s-a deschis în legătura cu cele mai necunoscute părți din viața ei. 

De ce nu își dorește soțul Marei Bănică să se afișeze alături de ea 

Mara Bănică este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România, are 46 de ani și doi copii: o fetiță în vârstă de doar câteva luni și un băiețel în vârstă de 11 ani. 

Jurnalista are o căsnicie foarte fericită alături de soțul ei, dar nimeni nu știe cine este și cum arată. Se pare că decizia de a nu se afișa public cu partenerul ei de viață nu i-a aparținut în totalitate, astfel că el și-a dorit să fie propria lui persoană și să nu fie numit doar „soțul Marei Bănică”. 

Citește și: Mara Bănică, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai grea cumpănă a vieții sale! „Am intrat într-o comă profundă vreo trei zile” Cine a salvat-o din ghearele morții, după accidentul grav de mașină suferit cu ani în urmă!

„Nu e ceva ce am dorit eu neapărat. Funcționează oricum (n.r.: relația), însă soțul meu nu dorește deloc (n.r.: să se afișeze public). Mi-a spus: ăsta e job-ul tău, tu apari, e ok, dar eu ce să fiu? Eu nu sunt soțul Marei Bănică, pe mine mă cheamă așa și sunt ăsta!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Îl înțeleg cumva, acum. Fiecare avem bine desemnate locurile în ierarhia asta”, a mărturisit Mara Bănică. 

Cum s-au cunoscut Mara Bănică și soțul ei

A fost destinul ca Mara Bănică și soțul ei să se cunoască în cel mai neașteptat moment, deoarece s-au potrivit de minune și acum au o căsnicie foarte fericită. Cei doi s-au întâlnit prima dată într-un avion, fiind amândoi pasageri și având locurile unul lângă altul. 

„Într-un avion ne-am cunoscut. Eu n-am crezut că e român, el nu e cetățean român dar e de origine română. Acum vreo șase ani, pur și simplu, mergeam la Frankfurt și aveam loc lângă el, el s-a ridicat să-mi facă loc să mă așez și i-am zis thank you (n.r.: traducere: mulțumesc), pentru că n-am crezut că e român, și el mi-a zis: you are welcome (n.r.:

traducere: cu plăcere). După aceea eu am început să mă joc pe telefon și la un moment dat mi s-a părut că sforăie, că stătea lângă mine, și zic: mamă, ce sforăie ăsta, îl filmez să-l pun pe Facebook. Și, când mă uit, nu sforăia el, sforăia unul care stătea puțin mai departe. Si zic hai, că-l filmez p-ăla. 

Citește și: Rusty, unul dintre cei mai cunoscuți travestiți din România, mărturisiri tulburătoare din culisele familiei sale! „Nu e ușor pentru o mamă” Cum a reacționat mama lui când a aflat că este travestit!

Pe soțul meu l-a bufnit râsul, am intrat în vorbă, așa ne-am cunoscut. Și m-a condus cu mașina la hotelul la care stăteam, el avea mașina în aeroport, și am făcut schimb de numere de telefon”, a povestit Mara Bănică, despre cum și-a cunoscut soțul.