Motivul pentru care tânărul nepalez, găsit mort într-o ghenă din Capitală, și-a pus capăt zilelor. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu el ”Era o persoană tăcută. Nu vorbea mult. Dar nu era un băiat rău”

Author: Alina Petre
Actualizat: 21 aug 2023, 05:50

Motivul pentru care tânărul nepalez și-a pus capăt zilelor

Sursa: Wowbiz.ro

Noi detalii ies la iveală în cazul morții nepalezului găsit mort pe 9 noiembrie într-o ghenă, din București.

Moartea tânărului a fost învăluită în mister, după ce trupul lui a fost găsit într-o ghenă dintr-un complex studențesc din Capitală. Atunci a început o anchetă de amploare, iar autoritățile din România au anunțat ambasada pentru a fi identificat, iar ulterior, i-a fost anunțată familia.

Citește și: Cadavrul unei femei de 33 de ani a fost găsit într-un apartament, în Belgia. Femeia a fost omorâtă cu mai multe lovituri în zona capului

Motivul pentru care tânărul nepalez și-a pus capăt zilelor

Noi detalii ies la iveală după două săptămâni de când trupul tânărului de 27 de ani a fost găsit mort într-o ghenă de gunoi a facultății din Sectorul 6, din București.

Prietenii tânărului au vorbit pentru prima data despre moartea colegului lor și au dezvăluit cauzele care l-au făcut pe tânăr să-și pună capăt zilelor. 

Imediat după moartea nepalezului presa a vehiculat că aceasta a fost concediat și din această cauză s-a sinucis, însă prietenul tânărului infirmă zvonurile și susține că tânărul și-a dat demisia.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

El renunțase la locul de muncă pe care îl avea, pentru că era dependent de jocurile de noroc și că în apropierea firmei pentru care lucra se afla o sală de jocuri de noroc, iar imediat cum primea salariul, acesta mergea direct acolo.

"Era colegul meu. Când m-am întors de la muncă, era spânzurat. A devenit dependent de jocuri. Când primea salariul, mergea direct acolo. Stătea toată noaptea. Am mers și eu odată cu el. Și-a dat demisia de la firma noastră cu trei luni în urmă. Se mutase la o altă firmă.", a declarat un prieten al nepalezului, pentru  libertatea.ro.

Dependența de jocuri de noroc l-a împins pe tânăr spre gestul extrem

Tânărul de 27 de ani era conștient că jocurile de noroc îi vor distruge viața, însă nu a mai găsit nicio soluție pentru a scăpa de această dependență și a ales să-și pună captăt zilelor.

"Familia lui nu știa că are dependența asta. Însă la un moment, el dat și-a pierdut telefonul și nu avea cum să vorbească cu ei. Îi suna de la prieteni.

Începuse să nu mai aibă nimic, așa că i-au trimis bani. Timpul a trecut și acum nu mai e cu noi. A pierdut mulți bani în doi ani și a împrumutat din Nepal. I-a pierdut și pe ăia. A intrat în depresie, poate. Era o persoană tăcută. Nu vorbea mult. Dar nu era un băiat rău.  «Trebuie să îmi schimb compania, pentru că îmi pierd toți banii la cazinou.
Trebuie să merg departe de cazinou», obișnuia Bhim să spună."
, a mai spus prietenul nepalezului.

Citește și: Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 27 de ani a fost găsit în ghena unui campus universitar, din sectorul 6. Acesta s-ar fi spânzurat chiar în ghena de gunoi