Motivul pentru care Teodora l-a salvat, de fapt, pe Antoni de la eliminare! Concurenții sunt de părere că bruneta ar fi putut să se răzbune: „Aveai cea mai bună ocazie”

Autor: Diana Ghita

Teodora a explicat de ce l-a salvat pe Antoni

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de luni, 19 august, din „Casa iubirii” concurenții au discutat gestul făcut de Teodora pentru Antoni în Gala de duminică, 18 august, prin care l-a salvat pe tânăr de la eliminare.

Gestul Teodorei nu doar că a dus la salvarea lui Antoni, ci a avut un impact pozitiv și asupra Rebeccăi, întrucât cei doi mai au o șansă să-și reia povestea de iubire sau să clarifice tot ceea ce s-a întâmplat între ei, de la despărțire și până în prezent.

De ce l-a salvat Teodora de la eliminare pe Antoni

De când Teodora a intrat în „Casa iubirii”, între ea, Rebecca, Antoni au existat tensiuni pe motiv că noua concurentă ar fi intrat în emisiune special pentru tânăr, întrucât au interacționat înainte de show. Însă, Teodora a trecut peste toate aceste certuri și i-a ajutat pe cei doi să-și continue povestea în cadrul emisiunii matrimoniale de la Kanal D. De asemenea, prin gestul său, bruneta a vrut să-i demonstreze ceva și lui Moldo.

„Puteam foarte ușor să-mi vărs frustrările pe ei doi și să-l trimit acasă, dar am vrut să arăt odată cu faptul că el rămâne aici, în casă, îți demonstrează și ție, oarecum, că eu față de el nu mai am absolut nimic.(...) Și dacă ar fi fost altcineva, tot nu-l trimiteam acasă, să plece din cauza mea”,  i-a spus Teodora lui Moldo.

Citește și: „Eu sigur o să fiu în față, știm cu toții”. Rebecca se pregătește de eliminare după tensiunile avute cu Teodora, favorita telespectatorilor

Moldo: „Sunt sigur că dacă în locul lui Antoni era Rebecca, având în vedere tot ce s-a întâmplat între voi, ai fi salvat-o și pe Rebecca”.

Teodora: „Da, bineînțeles”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Ce își dorește Teodora după ce l-a salvat pe Antoni de la eliminare

Ulterior, Antoni a ținut să-i mulțumească tinerei pentru că l-a salvat de la eliminare, iar aceasta i-a transmis că, odată cu acest gest, speră să se încheie orice conflict dintre ei. 

„Eu sper să apreciezi și să îngropăm orice secure și să îngropăm și orice lucru pe care l-am putut lăsa noi doi de interpretat aici (...) Nu vreau să mi se întoarcă mie faptul că te-am salvat pe tine.

Asta am simțit să fac, asta am făcut, mi-am demonstrat mie foarte multe lucruri ieri și cu asta am zis tot”,  a spus Teodora.

Citește și: „Mai bine mă dați pe mine afară decât să-l dați pe el”. Antoni, eliminat din „Casa iubirii”! Rebecca a izbucnit în lacrimi

De asemenea, și Rebecca și-a arătat recunoștința față de gestul pe care l-a făcut Teodora pentru Antoni: „Într-adevăr, puteai să te răzbuni, aveai cea mai bună ocazie să o faci și nu ai făcut-o și îți mulțumesc pentru asta, încă o dată”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!