MOTIVUL pentru care toata lumea fuge de aceasta femeie: “E blestemata”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 11:35

Norma Clarke, o femeie in varsta de 56 de ani, sufera de o afectiune neobisnuita care ii face vocea sa sune cu cea a unui barbat.

Norma Clarke s-a nascut cu o afectiune care ii face corzile vocale mult mai groase decat in mod normal. Vocea ei suna diferit de cea a unei femei obisnuite. Multi cred ca este barbat din cauza tonalitatii joase cu care vorbeste. Norma spune despre ea ca este o femeie cu o voce de barbat, tot asa cum unii barbati spun despre ei ca au un suflet de femeie, prins intr-un trup de barbat.

Vocea ei masculina i-a adus numai probleme, insa, femeia a invatat sa le depaseasca pe toate. Cele mai multe sunt legate de reactia celor din jur care nu se pot abtine sa nu se uite lung la ea cand incepe sa vorbeasca indiferent de locul unde s-ar afla.

In cazul in care o cauta cineva la telefon, o persoana care doreste sa intre in contact cu ea, dar care nu a avut prilejul sa o cunoasca personal, respectivul sau respectiva fie amuteste, fie ii repeta insistent ca vrea sa discute cu d-na Norma Clarke.

Din cauza vocii, Norma nu poate discuta prin telefon probleme cum ar fi cele legate de conturi bancare, carduri sau alte chestiuni serioase, oficiale deoarece functionarii nu cred ca la capatul celalalt al firului se afla o femeie.

Insa cand vine vorba de viata personala, Norma Clarke este o femeie implinita. Mama a patru copii, femeia este casatorita pentru a doua oara, iar sotii ei nu au vazut in vocea ei un impediment care sa stea in calea iubirii.

Dimpotriva, li s-a parut ca e mai sexy!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.