Motivul pentru care un bărbat a fost înjunghiat de propria lui soție! După gestul comis, femeia s-a aruncat de la balcon

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 mai 2023, 21:56

După gestul comis, femeia s-a aruncat de la balcon

Sursa: PixaBay

Șotia unui judecător din Turcia a aruncat ulei încins pe soțul ei, după care l-a înjunghiat. Iată motivul pentru care a recurs la acest gest.

Un judecător din Turcia, în vârstă de 54 de ani, a fost ucis prin înjunghiere de propria lui soție după ce a fost ars cu ulei încins.

Motivul pentru care un bărbat a fost înjunghiat de propria lui soție

După ce bărbatul o anunțase că o va părăsi, decizia lui a fost luată după un test de paternitate din care a reieșit că nu el era tatăl copilului femeii, propria lui parteneră l-a ars cu ulei încins și înjunghiat.

Citește și: Mărturisiri cutremurătoare făcute de bunicii lui Raul, băiețelul român ucis si aruncat într-un lac de părinți: "Era vânăt la cap şi bătut înainte să moară"

Cuprinsă de teamă în urma faptelor pe care le-a comis, femeia s-a aruncat pe balcon, de la etajul trei al apartamentului în care locuiau.

Judecătorul, pe numele lui Necmi Arslan, avea 54 de ani și a fost găsit mort în apartamentul pe care-l avea cu soția lui și copilul ei, în Istanbul.

Pe soția lui o chema Hande și avea vârsta de 43 de ani, ea l-a ucis pe bărbat pentru că s-a despărțit de ea când a aflat că nu este tatăl copilului în vârstă de trei ani.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată când femeia se afla în divorț de fostul ei soț. După ce femeia a rămas gravidă, Necmi a luat-o imediat de soție.

Citește și: Cine este Marian, ciobanul din Dolj acuzat că a luat intenționat viața unui prieten, în timp ce sacrifica un miel

Bărbatul în vârsta de 54 de ani a aflat că nu este tatăl copilului după ce încercase să se înregistreze ca tată al băiatului, iar instanța a cerut un test de paternitate care a arătat că fostul soț al lui Hande este, de fapt, tatăl copilului, nu Necmi.

Necmi a amenințat-o cu despărțirea pe Hande

După părerea anchetatorilor, Necmi a fost ucis după ce a cerut divorțul de Hande. După gesturile executate femeia, măcinată de vină, s-a aruncat de la fereastră și a murit la spital, în urma rănilor pe care le-a suferit.

Presa locală spune că cuplul a decis să păstreze totul secret până la finalizarea divorțului după ce Hande a rămas gravidă.

După tragedie, copilul în vârstă de trei ani a fost dus la tatăl său biologic.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.