Motivul pentru care un bărbat și-a împușcat singura fiică, în vârstă de 12 ani, apoi și-a luat viața. În urma cutremurului din Turcia, individul și-a pierdut soția și ceilalți doi copii

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 mai 2023, 18:31

Motivul pentru care un bărbat și-a împușcat singura fiică, în vârstă de 12 ani

Sursa: PixaBay

Un bărbat, care și-a pierdut soția și cei doi copii în urma cutremurului din Turcia, a decis să-și ia viața după ce și-a împușcat și ultima fiică, în vârstă de 12 ani.

După cutremurul de pe 6 februarie din Turcia, Ferit Dayan a intrat în depresie din cauza pierderii celor dragi.

Motivul pentru care un bărbat și-a împușcat singura fiică

Singurul copil care a supraviețuit a fost Asya Irem Dayan, în vârstă de 12 ani.

După cutremurul din 6 februarie, Feray, soția bărbatului, și cei doi copii ai lor, Alperen și Azra Beril, au murit după ce casa în care locuiau s-a prăbușit.

Ferit Dayan, profesor de științe la liceu, a fost la psiholog în urma acestei pierderi devastatoare.

Citește și: Două cutremure în România! Unde au avut loc și ce magnitudine au înregistrat

În ziua tragediei, Asya Irem Dayan se juca în grădina casei în care locuia cu tatăl ei. La un moment dat, bărbatul a chemat-o în casă și a împușcat-o în cap, după care s-a sinucis.

Vecinii au sunat imediat la urgențe, iar poliția și medicii au venit la locul incidentului. Fata a primit ajutor la fața locului și a fost dusă la spital cu răni grave dar, din păcate, a decedat la scurt timp după. 

Fata și tatăl ei au fost înmormântați în cimitirul din satul Tasliyazi. La acest moment, se desfășoară o anchetă de investigare în privința tragediei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cutremur de 6,1 grade astăzi! Unde a avut loc seismul

Copil rămas orfan după ce ambii părinți s-au sinucis 

Un tânăr din Sebiș, județul Arad, a rămas orfan după ce părinții și-au pus capăt zilelor.

La șapte ani după ce băiatul și-a găsit tatăl fără suflare, tragedia se repetă. Geta Florica Moț, în vârstă de 41 de ani, s-a sinucis și a fost găsită de fiul ei în baie miercuri, în jurul orei 15:30.

Femeia s-a spânzurat de calorifer, iar medicii ajunși la fața locului n-au mai putut s-o salveze, constatând doar decesul. 

Cei doi părinți s-au întors în Sebiș după ce au stat o vreme în Spania. Și-au construit o casă și au devenit părinți dar, la un moment dat, tatăl a făcut un infarct.

Citește și: Un bărbat din Satu Mare și-a luat viața în timp ce era într-o convorbire telefonică.

Nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l salva

„A suferit un infarct, iar după ce i-au montat stent-uri nu a mai fost același om, energic, muncitor. Asta cred că l-a afectat foarte mult și în urmă cu vreo șapte ani s-a sinucis. L-a găsit băiatul lui, în garaj. Era chiar perioada în care copilul se pregătea pentru examenul de clasa a 9-a”, au mărturisit apropiați ai familiei.

Conform primelor informații, Geta intrase în depresie după ce soțul ei s-a sinucis și nu și-a respectat tratamentul prescris de medic. Nu ar fi prima dată când a mai încercat să se omoare, fiind oprită tot de fiul ei. 

La șapte ani după tragedia care l-a lăsat fără tată, băiatul și-a găsit mama spânzurată în baie. A sunat la 112 și a cerut ajutor, dar totul a fost în zadar. Medicii n-au mai putut face nimic în afară de a constata decesul.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.