Motivul pentru care un cuplu și-a vândut copilul pentru un telefon. Dorința lor a fost mai presus de propriul bebeluș

Author: Lavinia Medrea

Un cuplu din Bengalul de Vest, India, și-au vândut copilul pentru un telefon mobil.

Poliția spune că cei doi părinți și-au vândut bebelușul pentru a-și achiziționa un iPhone 14. Mama și femeia care au cumpărat copilul au fost închise, iar tatăl este dat în căutare.

Motivul pentru care un cuplu și-a vândut copilul pentru un telefon

Cei doi părinți și-ar fi vândut copilul pentru a-și cumpăra un iPhone 14. Au recurs la acest gest ca să devină influenceri de călătorie pe Instagram, conform unui oficial al Poliției.

Copilul, de menționat, avea doar opt luni.

Poliția a fost alertată de locatari după ce au existat suspiciuni cum că cei doi soți și-au cumpărat un nou telefon a declarat oficialul comisariatului de poliție din Barrackpore, pentru The Express.

Banca Mondială a declarat că Bengalul de Vest are multe zone foarte sărace, lucru care a ridicat suspiciuni în privința fondurilor din care a fost achiziționat telefonul, relatează  Business Insider

Citește și: Motivul pentru care Elon Musk și-a numit fiica „Y”. CEO-ul Tesla mai are un copil de doi ani, numit „X”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Conform unui raport de cercetare legislativă PRS din 2022, PIB-ul pe fiecare locuitor din regiune este de aproximativ 1.600 de dolari, foarte puțin peste prețul unui iPhone 14 nou-nouț din țară la acea vreme.

Cuplul care și-a vândut copilul este format din Jaydev Ghosh și Sathi, conform unui oficial de poliție, potrivit The Express. 

Cumpărătorul copilului au fost arestați

Poliția a declarat că bebelușul a fost vândut către Priyanka Ghosh, care este domiciliată în aceeași regiune. Atât cumpărătoarea, cât și mama copilului au fost arestate.

„După interogatoriu, mama a recunoscut crima și a informat că ea și soțul ei vor să folosească banii pentru a face excursii prin stat, astfel încât să poată crea conținut pentru Instagram Reels”, a declarat poliția.

Citește și: „Rămâi acolo, că te împușc!”. Cum s-a produs incidentul în care un american din Cluj și-a sechestrat soția și a ajuns la Psihiatrie, pentru a doua oară în doar câteva zile

După ce bebelușul de opt luni a fost salvat, poliția a aflat că și celălalt copil al cuplului, în vârstă de șapte ani, ar fi fost dat spre vânzare, dar nu a mai fost posibil planul. Tatăl copilului este acum căutat de poliție.