Motivul pentru care un fost miner și-a sfâșiat soția cu dinții, până când aceasta a decedat. Bărbatul a fost condamnat la 25 de ani de închisoare

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 iul 2023, 03:45

Motivul pentru care un fost miner și-a sfâșiat soția cu dinții, până când aceasta a decedat

Sursa: Istock

Un fost miner din Gorj și-a sfâșiat soția până la moarte. Acesta a primit 25 de ani de închisoare, dar sentința nu este una definitivă.

Un fost miner din Gorj, în vârstă de 55 de ani, i-a uimit pe anchetatori, atunci când aceștia au descoperit că soția lui a murit, după ce a sfâșiat-o cu dinții.

Motivul incredibil pentru care acesta și-a sfâșiat soția cu dinții

În seara de 26 martie, anul acesta, un bărbat de 55 de ani, din comuna Turburea, a făcut o criză de gelozie și și-a sfâșiat soția cu dinții.

Acesta a bătut-o, după care, cuprins de furie, a continuat în a o agresa fizic.

În timpul anchetei, acesta a mărturisit că, în ziua de dinainea episodului, și-a văzut fratele într-o ipostază intimă alături de soția lui.

Atunci când bărbatul și-a confruntat soția, aceasta a recunoscut fapta, dar și că, în timpul mariajului, a mai avut și alte relații extraconjugale.

Medicii legiști au relatat că, pe trupul femeii, au fost găsite zeci de urme de agresiune fizică, iar cele mai multe au fost cauzate de către mușcăturile acestuia.

Citeste si: Un nou rus pe lista celor care mor în condiții suspecte. Un director al Căilor Ferate din Rusia a fost găsit împușcat

Plămânii, coastele și ficatul femeii erau zdrobite, iar mușcături au fost semnalate pe: mâini, picioare, sâni, urechi față, zona intimă. De asemenea, tot în timpul necropsiei, s-a demonstrat că, pe pieptul ei, bărbatul a sărit cu picioarele de mai multe ori.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate acestea, medicii legiști nu au putut spune, cu exactitate, care a fost mușcătura care i-a fost fatală, iar certificatul medicolegal este plin de denumiri ale multiplelor leziuni suferite.

Bărbatul a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, dar sentința nu este una definitivă

„(...) a lovit victima cu intensitate deosebită, aplicându-i lovituri repetate cu şi de corpuri dure în zone vitale, respectiv, ficat şi plămân, precum şi prin muşcare, determinând leziuni ale organelor interne sus-menţionate, incompatibile cu viaţa, rezultând hemoragie internă şi decesul victimei.

Prin durata agresiunii şi prin intensitatea ei, acţiune ce denotă ferocitate, s-au produs victimei suferinţe intense şi de lungă durată ce depăşesc suferinţele inerente acţiunii de ucidere, fapta fiind săvârşită astfel prin cruzimi”, este menționat în actul de acuzare.

Citeste si: Elev de 15 ani, ucis de profesor pentru o greșeală de ortografie. Cum a fost posibil

În luna mai, bărbatul a fost arestat preventiv și trimis în judecată. Judecătorii au luat, acum, decizia de a-l trimite în spatele gratiilor pentru 25 de ani, dar decizia nu este una definitivă.

În luna februarie, femeia a cerut un ordin de protecție împotriva bărbatului, deoarece a susținut că a fost agresată de mai multe ori de către acesta. Cu toate acestea, soțul ei nu a respectat ordinul de protecție.

Mai mult decât atât, procurorul de caz nu a dispus arestarea acestuia, menționând că, în declarațiile victimei, a fost semnalată „o inconștiență”.

 

Taguri: