Motivul pentru care un ofițer din Dej s-a împușcat în cap în fața colegului său de muncă. Bărbatul a intrat în comă

Author: Lavinia Medrea

Motivul pentru care un ofițer din Dej s-a împușcat în cap în fața colegului său de muncă. Bărbatul a intrat în comă

Sursa: PixaBay

Încă o tentativă de suicid a avut loc astăzi. Un ofițer de la Poliția Dej s-a împușcat în cap în fața colegului său de lucru, care urma să îl înlocuiască.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, de la Poliția Dej, a intrat în camera cu arme și s-a împușcat în cap, la câteva minute după ce a ajuns la muncă. La tragedie a luat parte și colegul său, care urma să îl înlocuiască. 

De ce s-a împușcat ofițerul de 40 de ani în cap

După ce s-a împușcat în cap, ofițerul a intrat în comă și a fost preluat de echipajul de salvare şi transportat la Spitalul din Dej.

Ofiţerul de serviciu de la poarta de la Poliţia Dej este însurat şi are un copil minor. Bărbatul a fost cercetat disciplinar de fostul comandat.

Nu există dovezi cum că ar exista o legătură între tentativa de suicid şi cercetarea la care a fost supus ofițerul. Bărbatul nu avea nici vicii și lucra de mai bine de un an la poarta de la Poliţia Dej.

Citeste si: Motivul pentru care un tânăr din Caraș-Severin a lăsat un bilet de adio în limba croată, înainte să se sinucidă

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„La data 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru.

Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare. 

În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, au transmis polițiștii.

Un tânăr de 19 ani s-a sinucis și a lăsat un bilet de adio în limba croată

O tragedie a avut loc în județul Caraș-Severin. Numărul tinerilor care își iau viața este în creștere de la an la an.

Citeste si: Alina a fost condusă pe ultimul drum, astăzi. Tânăra de 21 de ani a fost înjunghiată mortal de fostul ei iubit

De data aceasta, un tânăr în vârstă de 19 ani a ales să-și încheie viața cu o armă de vânătoare. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost găsit de unchiul său, care a sesizat poliția prin apel la 112. Înainte să recurgă la acest gest necugetat, băiatul a lăsat un bilet de adio în limba croată.