Motivul pentru care un șofer a atacat o mașină în care se aflau doi copii, în Constanța! Acesta ar fi fost provocat de tatăl micuților

Autor: Diana Ghita

Bărbatul a atacat mașina unei familii

Sursa: Observator

Duminică, pe data de 23 iunie, au apărut în mediul online imagini surprinzătoare din trafic, în zona de sud a litoralului. În cestea se poate vedea cum un bărbat lovea cu un baston telescopic geamul unei mașini în care se aflau doi copii

Incidentul a avut loc la finalul weekend-ului trecut, pe DN 39, în dreptul localității Lazu, județul Constanța. În imaginile postate pe o rețea socială, se putea vedea cum un participant la trafic încerca să agreseze o familie cu doi copii, în vârstă de patru și șapte ani.

De ce a atacat șoferul mașina în care se aflau cei doi copii

În filmarea apărută în mediul online, șoferul revoltat a coborât din mașina lui și s-a îndreptat spre autoturismul victimelor, ale cărui geamuri a început să le lovească cu pumnii. Femeia din mașină i-a spus că sunt copii înăuntru, dar atacul a continuat.

Imaginile, au fost publicate pe o rețea socială chiar de către mama copiilor din mașina atacată. Odată cu respectivul clip, femeia a solicitat sprijinul internauților pentru identificarea agresorului.

Spre surprinderea tuturor, acesta a comentat la postare, unde a adus în prim-plan propria versiune a întâmplării. Bărbatul a susținut că, de fapt, fusese provocat de soțul femeii, care l-ar fi insultat și ar fi provocat două accidente.

Citește și: Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în vârstă de 21 de ani ar fi petrecut împreună înainte de tragedie: „Ar fi avut un conflict acolo”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Aceasta din urmă a negat orice implicare în accidente și a subliniat că, indiferent de circumstanțe, reacția bărbatului a fost nejustificată, mai ales că a reacționat foarte agresiv în prezența copiilor.

La ce măsuri au recurs autoritățile, în cazul șoferului agresiv din Constanța

Polițiștii din Agigea s-au autosesizat după apariția imaginilor pe rețelele sociale. Ei au identificat autoturismul agresorului, care aparținea unei societăți comerciale din Ploiești, însă femeia nu a depus nicio plângere.

„În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat autoturismul condus de bărbatul bănuit de săvârşirea faptelor, acesta aparţinând unei societăţi comerciale din oraşul Ploieşti, judeţul Prahova. Până în momentul de față, persoana vătămată nu a depus plângere”,  au declarat cei de la IPJ Constanța, conform News.ro.

Citește și: Un autocar cu 42 de copii ucraineni și un TIR s-au ciocnit în Constanța: 13 minori răniți

În ciuda acestui fapt, poliția a deschis un dosar penal pentru amenințare, lovire și alte violențe, precum și tulburarea ordinii și liniștii publice. Autoritățile au sfătuit șoferii să fie răbdători în trafic, mai ales în perioada aglomerată din sudul litoralului, unde DN39, care leagă litoralul de Autostrada Soarelui, era cunoscut pentru cozile lungi de zeci de kilometri între Eforie Sud și Agigea.