Motivul pentru care un tânăr a sărit din autobuz pe geam. Evenimentul a avut loc în Capitală

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 sep 2023, 00:55

Motivul pentru care un tânăr a sărit din autobuz pe geam. Evenimentul a avut loc în Capitală

Sursa: Facebook STB SA/TikTok IUDA - colaj Kanal D

Astăzi, 24 decembrie 2022, un tânăr a sărit pe geamul unui autobuz. Momentul a fost surprins de camera de bord a unui șofer din spatele autobuzului.

Autobuzul se afla pe loc în momentul în care un tânăr a deschis geamul, a aruncat o pungă, după care a sărit afară.

Motivul pentru care un tânăr a sărit din autobuz pe geam

Deocamdată, nu se știe care este motivul pentru care tânărul a sărit din autobuz pe geam. Câteva dintre motivele presupuse sunt că ar fi vrut să scape de controlori sau că îl deranja traficul aglomerat.

Citește și: Descoperire suspectă în casa din America a Mădălinei, fata de doar 11 ani din Republica Moldova care a dispărut fără urmă, fără ca părinții ei să anunțe acest lucru

Bărbatul a sărit din autobuz pe lângă Pasajul Unirii, pe breteaua de deasupra acestuia.

Videoclipul a fost postat de autor pe TikTok și a primit reacții de la oameni care au fost amuzați de situație.

„Stătea prea mult în trafic, a găsit o scurtătură”, „L-a rugat pe șofer să-i deschidă și lui geamul între stații”, „D-aia se numește ieșire de urgență”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Au existat și oameni care au presupus că tânărul ar fi sărit pe geam deoarece geanta aruncată pe fereastră nu ar fi fost a lui, ci ar fi furat-o.

Citește și: O elevă de doar 14 ani a fost înjunghiată mortal în fața prietenei ei de 13 ani. Copilele se îndreptau spre școală când a avut loc tragedia

„El a furat o geantă și de aceea a sărit pe geam, nu de controlori”, „El a furat o geantă de damă, nu a fugit de controlori”, au spus internauții.

@.i.u.d.a 😂😂😂 #fy #fyp #datenplm ♬ sunet original- IUDA

Motivul pentru care un bărbat din Vaslui a dat foc primăriei

Bărbatul a strâns multe datorii la impozitul achitat anual primăriei, asta pentru că nu a plătit nici taxa de salubrizare.

Bărbatul s-a enervat atât de tare încât a lovit cu pumnul o angajată a primăriei, i-a spart ochelarii, apoi a amenințat că va omorî toți angajații primăriei cu un cuțit. Ulterior, agresorul a aruncat cu benzină pe biroul primarului, după care i-a dat foc. 

„Astăzi, 23 decembrie a.c., ora 09:54, polițiștii din Vaslui au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Lunca, comuna Gherghești, județul Vaslui, ar fi agresat o femeie, de 55 de ani, din aceeași localitate și ar fi

incendiat o încăpere din cadrul unei instituții publice, amplasată în comuna Gherghești, județul Vaslui. Prezumtivul autor, bărbatul de 54 de ani, ar fi părăsit locul faptei, în acest moment fiind efectuate cercetări pentru depistarea acestuia. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere”, au anunțat autoritățile.