Motivul pentru care un tânăr a ucis un bărbat decapitându-l cu un fierăstrău. Crima a avut loc de Crăciun, în Călărași

Author: Lavinia Medrea

Crima a avut loc de Crăciun, în Călărași

Sursa: PixaBay

În ziua de Crăciun, un tânăr beat a ucis un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Călărași, județul Dolj, decapitându-l cu fierăstrăul.

După ce a comis crima, tânărul a fugit și a fost dat în căutare de polițiști. Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost găsit mort în locuința sa din Călărași, Dolj, conform poliției din Dolj. Cadavrul a fost descoperit de o vecină în vârstă de 50 de ani, care a anunțat autoritățile.

Motivul pentru care un tânăr a ucis un bărbat decapitându-l cu un fierăstrău

Pentru că au rezultat indicii care indică infracțiunea de omor, cercetările au fot preluate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj și de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Dolj.

Citește și: Cel puțin 10 persoane au rămas blocate în nămeți după ce a avut loc o avalanșă pe o pârtie de schi. Unde a avut loc incidentul

„În fapt, în cursul nopții de 24/25 decembrie a.c., bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbati, în vârsta de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei”, au declarat polițiștii doljeni, care au deschis dosar penal pentru aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum a ajuns o șoferiță din Maramureș să lovească în plin două fetițe de doar 12 ani. Cele două ieșiseră să colinde de Crăciun

După ce a comis crima, tânărul în vârstă de 25 de ani a fugit de la locul faptei.

Cercetările pentru și se fac cercetări pentru prinderea acestuia.

Cine este principalul suspect

„Sunt continuate căutările în ceea ce îl privește pe Stoinea Ștefăniță,  iar imaginea nocturnă,  este ultima surprinsă de o cameră de supraveghere din localitate, ieri dimineață,  pe la 04.00. Facem din nou precizarea să alertați poliția, să nu încercați acțiuni personale.  

Uneori, teama sau influența altor factori pot genera situații nedorite.

În principiu, cooperează, dar cu siguranță este speriat. Cu privire la alte detalii, doar poliția le poate furniza, potrivit procedurilor interne, deci, dacă se poate, fără alte presupuneri sau aprecieri nepotrivite. Sunt cercetări în derulare”, a transmis Sorin Sandu, primarul comunei doljene Călărași, pe Facebook.