Motivul pentru care un tânăr de doar 20 de ani a agresat fizic un bătrân din Mehedinți. Bărbatul a fost arestat preventiv

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 mai 2023, 00:08

Un tânăr de 20 de ani din Mehedinți a bătut un bătrân. Iată motivul pentru care a recurs la acest gest!

Un tânăr de 20 de ani din Mehedinți a bătut și jefuit un bătrân. La două zile de la fapta lui, bărbatul a fost arestat preventiv.

Motivul pentru care tânărul l-a bătut pe bătrân

Un pensionar din Dîrvari, județul Mehedinți, a fost agresat fizic și jefuit în locuința lui de un tânăr de 20 de ani. La două zile după incident, agresorul a fost prins de polițiști și arestat preventiv.

Bătrânul a declarat că ieșise afară pentru că a auzit pe cineva care bătea în fereastră, moment în care a fost atacat și i s-a furat și geaca.

Citește și: Prin ce chinuri au trecut doi copii de cinci și șase ani înainte să se stingă din viață. Corpurile lor au fost găsite pe o stradă, după ce familia îi dăduse dispăruți

Din fericire, rănile bătrânului nu au fost așa grave, dar sperietura a fost pe măsură. Agresorul rămâne în arest pentru 30 de zile.

Motivul pentru care un bărbat a snopit în bătaie o bătrână din Vaslui

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

O femeie din Vaslui, în vârstă de 85 de ani, a fost snopită în bătaie de un bărbat care intrase peste ea în casă, în comuna Poienești, în ziua Sfântului Nicolae.

Agresorul în vârstă de 33 de ani consumase alcool și venise peste femeie în casă pentru a se răzbuna pe ea, deoarece credea că mama lui și bătrână uneltesc împotriva iubitei lui, asta pentru că, acum câteva zile, cele două femei au făcut schimb de tămâie. Bărbatul a bătut-o atât pe bătrână, cât și pe mama lui, asta pentru a demonstra că nimeni nu-i face rău iubitei lui, relatează  Vremea Nouă.

Citește și: „Am pielea de găină”. Un copil de doar doi ani și-a dat ultima suflare, în brațele tatălui, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din Ploiești

Femeia în vârstă de 85 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență din Vaslui, precum și bărbatul care a agresat-o. Bunica a primit îngrijirile medicale necesare în Unitatea de Primiri Urgențe iar agresorul, Vasilică P.,

a fost dus la Secția Psihiatrie. După câteva ore de la internare, bărbatul a forțat gratiile de la fereastră și a evadat din spital.

După ce a evadat, fratele mai mare al agresorului l-a adus pe bărbat înapoi la Psihiatrie pentru a-și rezolva problemele cu alcoolul. 

Poliția a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și violare de domiciliu pe numele agresorului. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.