Motivul pentru care un tânăr de doar 26 de ani, perfect sănătos, a murit în brațele medicilor: „Nu știm ce s-a întâmplat”

Author: Lavinia Medrea

Un tânăr de doar 26 de ani, perfect sănătos, a murit în brațele medicilor 

Sursa: Facebook Pierre Lipton

Un tânăr în vârstă de doar 26 de ani a murit subit după ce a participat la un maraton în Arizona. Băiatul era absolvent al Universității Brown.

Pierre Lipton, în vârstă de 26 de ani, din Rhode Island, a terminat maratonul în trei ore, 10 minute și cinci secunde pe 4 februarie 2023, cu doar 15 minute înaintea „iubirii vieţii lui”, Eleanor Pereboom. 

Motivul pentru care un tânăr de doar 26 de ani, perfect sănătos, a murit 

Iubita tânărului a crezut că acesta își sărbătorea victoria după maraton dar, în cele 15 minute, el murise în mâinile paramedicilor, la câteva secunde după ce a trecut linia de finish.

Cauza morții este încă necunoscută. Medicii spun că ar fi vorba despre o boală a inimii, cauzată de un dezechilibru în corp. 

Citește și: Doi tineri abia căsătoriți au murit unul în brațele celuilalt, în Turcia, în urma cutremurului. Aceștia se pregăteau să își întemeieze o familie

După ce s-a hidratat, Eleanor îi trimisese un mesaj lui Pierre, întrebându-l unde se află.

Văzând că acesta nu-i răspunde, a decis să-l sune, dar nici atunci nu a dat vreun semn. Folosind localizarea de pe telefon, tinerei i s-a oprit inima în loc când a realizat că iubitul ei era la spital.

Am început să mă îngrijorez”,  a precizat Eleanor. Medicii au anunțat-o pe iubita lui Pierre că iubitul ei  „a căzut direct în brațele paramedicilor. Au

încercat totul. Încă nu știm ce s-a întâmplat”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tatăl tânărului de 26 de ani, medic specialist în urgențe, a declarat că trupul fiului său a avut un „dezechilibru electrolitic brusc care a provocat aritmie”, o afecțiune care face inima să bată neregulat.

Cu toate că nu este cunoscută, deocamdată, cauza oficială a morții, Jordan, tatăl lui Pierre, a spus că fiul lui era perfect sănătos.

Moartea subită a tânărului a şocat comunitatea

Pierre Lipton a fost un alergător pasionat și avea un stil de viață foarte sănătos. Nu consuma alcool sau cofeină și întotdeauna își respecta programul de sport. 

Citește și: Un pakistanez a donat 30 de milioane de dolari pentru victimele cutremurelor din Turcia şi Siria și a vrut să rămână anonim

Tânărul nu părea să aibă vreo boală, semnele fiind inexistente, înainte să moară. Studiind forma lui fizică, părea că acesta mai putea alerga câțiva kilometri după trecerea liniei de finish, relatează  Daily Mail

Pierre nu a fost alergător dintotdeauna, dar mereu a iubit sportul și mișcarea, mai ales fotbalul, visul lui fiind să joace la echipa națională din Tonga, țara în care s-a născut și mama lui.