MOTIVUL pentru care una din cele mai frumoase romance a renuntat la podiumurile internationale!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 00:39

Visati sa deveniti fotomodele celebre, sa defilati pe podiumurile din intreaga lume in lenjerie intima sau haine de firma?

Noi am gasit o tanara romanca frumoasa care a renuntat la toate aceste lucruri pentru... portul traditional romanesc. Cine-a spus ca romancele nu pot fi sexy si in ia traditionala?! Iiana, fost manechin de meserie, s-a convins nu cu mult timp in urma de frumusetea straielor mostenite din strabuni. Anul acesta, Iiana a dat hainele moderne pe cele traditionale. Si nu regreta deloc! „ Eu, personal, cred ca straiele noastre populare sunt si ele foarte sexy.”
, ne marturiseste Iiana. Asa ca si-a amenajat un mic showroom, in centrul Capitalei si a adus ii din toate colturile tarii. Lucrate special pentru ea.

Pretul pentru o astfel de tinuta populara porneste de la 280 de lei si poate ajunge pana la, tineti-va bine, 980 de lei. Camesi din bumbac, sumane din lana cruda sau rochii traditionale romanesti pentru diferite evenimente. Pe toate si-a pus amprenta Iiana care este foarte mandra de colectiile sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Asa se face ca pentru noaptea de Revelion, Iiana ne-a propus o rochie olteneasca, brodata manual cu fir metalic.

Deocamdata, moda straielor populare romanesti a prins foarte mult in strainatate. Celebrii creatori de moda precum Jean Paul Gaultier, Oscar de la Renta sau Tom Ford s-au inspirat din portul nostru popular si au creat adevarate opere de arta.

 

Taguri: