Motivul pentru care Zanni a fost părăsit în copilărie: „Pentru că mama mea are probleme”. Artistul a dezvăluit detalii despre părinții lui biologici

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 iun 2024, 15:47

Zanni a făcut dezvăluiri despre viața lui

Sursa: Captură YouTube

Recent, Zanni a fost invitat la podcastul moderat de Bursucu, unde, printre altele, a vorbit despre motivul pentru care mama lui l-a părăsit când era mic.

În cadrul interviului, Zanni a vorbit despre părinții lui biologici și a dezvăluit că, de curând, a fost contactat de doi verișori care i-au explicat arborele genealogic al familiei din care provine.

Zanni a dezvăluit detalii despre părinții lui biologici 

Deși artistul are o poveste de viață foarte tristă, acesta a reușit să-și găsească liniștea și să se simtă, în sfârșit, un om împlinit și fericit: „ În interiorul meu simt liniște, simt că nu mai am frustrări, sunt bine cu mine”.

Zanni a fost abandonat de mama lui la vârsta de doar patru ani, însă, cu toate acestea, el nu a prins ură pe familia lui biologică, ba din contră, și-a manifestat dorința de a-i cunoaște. În prezent, acesta știe doar despre mama lui, pe care a întâlnit-o doar de câteva ori, însă de tatăl lui nu cunoaște absolut niciun detaliu.

Citește și: Pe ce vedetă din showbiz a pus Zanni ochii: „Îmi place foarte mult”. Artistul a dezvăluit la „Detectorul de minciuni”, de asemenea, ce personalitate de pe TikTok i-a refuzat avansurile

„Pe mama mea am văzut-o de două-trei ori în viață. Pe tatăl meu nu l-am văzut niciodată și nu știu dacă el știe ceva despre existența mea. Nici nu am vrut să sap sau să aflu, pentru că mama mea are probleme. Îmi e și ciudat să-i zic mama. Mama mea este mama Teo. Mama mea biologică are probleme. Nu este normală. Pe ea o cheamă Venus. Suntem din Grecia.

Eu sunt Zannidache, iar ea Venus”,  a povestit Zanni, în cadrul podcastului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

De ce a fost Zanni părăsit în copilărie

După ce a vorbit despre părinții și originile sale, cântărețul a fost întrebat de Bursucu despre motivul pentru care mama lui l-a abandonat: „ Știi de ce te-a părăsit? Doar pentru că avea probleme?”.

Însă Zanni i-a explicat acestuia că, până în prezent, nu a aflat de ce mama lui a recurs la un asemenea gest și a explicat că îi este foarte greu să vorbească despre acest subiect cu femeia, întrucât, din cauza problemelor psihice, este o persoană incoerentă, care comunică foarte greu.

Citește și: Zannidache, dezvăluiri neașteptate! Ce ar face artistul dacă ar fi nevoit să renunțe la social media! „Mereu mă gândesc ce mi-ar plăcea să dispară!” Iată ce meserie ar practica!

„Pe maică-mea, dacă era normală la cap și era o femeie cu care puteam discuta, clar o întrebam, eram deschis să mă cunosc pe mine, să cunosc motivele pentru care am fost părăsit”,  a spus artistul.

Deși nu știe nimic despre tatăl lui, Zanni a mărturisit că este dispus să-l cunoască și să-l primească în viața lui dacă se va dovedi a fi un om sincer, cu coloană vertebrală: „ Dacă vedeam un om real în el, un om adevărat”.